30.01.2024.

20:40

Foto: Shutterstock, EPA

Magazin

'Savršena kao prava boginja!' Najzgodnija pevačica zanjihala kukovima! (VIDEO)

Nikol Šerzinger je odabrala pripijenu ljubičastu haljinu sa otvorenim leđima, a "histerija" u komentarima je krenula kada je pokazala zavidnu pozadinu i mišićava leđa.

- Ponekad voleti sebe znači da morate da odete... i pobrinite se da to uradite, kao što samo vi možete - napisala je u opisu fotografije.

Po ko zna koji put, Nikol je dokazala da žena u 45. može da izgleda atraktivno, a nije tajna da većinu svog vremena posvećuje fizičkim aktivnostima i zdravom načinu života.

"Prelepa", "čoveče, kavo telo", "savršena kao prava boginja", samo su neki od komentara...

Inače, Nikol Šerzinger nedavno je pozirala za noslovnicu magazina "The Glossary", gde je pričala o usponu svoje solo karijere.

Iako je veliku slavu doživela kao članica grupe "Pusiket dols" tokom 2000-ih, verovala je, priča ona, da još uvek nije pronašla svoj autentični muzički izraz.

- Uvek sam se osećala kao da grebem po površini svog potencijala. Toliko dugo sam se molila za pravi šou - i onda je došlo ovo. To je bio dar - rekla je Nikol koja je debitovala u ulozi Norme Desmond u pozorišnoj adaptaciji filma "Bulevar sumraka".