19.02.2024.

16:42

Foto: EPA/informer

Magazin

Viktorija Bekam kao Ceca! Jedna veoma zanimljiva stvar im je zajednička (VIDEO)

Viktorija Bekam i pored četvoro dece, od kojih je jedno stalo na ludi kamen, kao i snaje, još nije spremna da postane baka. Modna dizajnerka se uspaničila kad su je pitali da li je spremna da dobije unika ili unuku tokom nedavnog intervjua za Vogue.

- Isuse! Šta?! Mislim da se to još ne dešava, osim ako vi ne znate nešto što ja ne znam, to se još ne dešava - odgovorila je usplahireno.

Da podsetimo, njen najstariji sin Bruklin u braku je s glumicom Nikolom Pelc od aprila 2022. godine, a uprkos tome što ne želi mnogo da misli o tome da bi mogla uskoro da postane baka, Viktorija ima ideju kako bi volela da je unuci zovu.

- Poslednji put kad sam bila s Anom Vintur, pitala sam je: ‘Kako te zovu unuci?‘ A ona mi je rekla: ‘Ana‘. To mi je vrlo elegantno, pa ću možda i ja ići tim putem - rekla je dizajnerka.

Ono što je zajedničko za čuvenu dizajnerku i našu folk zvezdu Svetlanu Ražnatović Cecu, koja jeste postala baka, i to trodupla (treće unuče je na putu), je da ne želi da prihvati taj status, barem deklarativno.

Ceca, naime, ne voli da je unuci oslovljavaju sa "bako", ali uživa u svakom trenutku koji provodi sa Željkom i Krstanom, sinovima Veljka i Bogdane Ražnatović, koja je, podsetimo, u dugom stanju.

- Nisam im ja baba, ima da me zovu Svetlana - objasnila je svojevremeno svoj stav pevačica.