Autor: Informer.rs

22.02.2024.

13:10

Foto: Foto: EPA Images

Magazin

Skandal trese kraljevsku porodicu! Otkriven pravi razlog razdora Kejt Midlton i Megan Markl - ovo ne može da joj oprosti

Princeza od Velsa, Kejt Midlton (42) uspostavila je blisku vezu s vojvotkinjom od Saseksa u počecima njene veze s Harijem. 

Megan Markl je čak od Kejt tražila savete o kraljevskom životu tokom prvih dana njihovog poznanstva.

Informer

 

Nakon što su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa napustili kraljevski život i preselili se u Ameriku, njihovi odnosi sa članovima britanske kraljevske porodice su prilično zahladneli, a zatim i prestali da postoje.

Informer

 

Dženi Bond, koja prati delatnosti kraljevske porodice, takođe tvrdi da princeza od Velsa nema mnogo osoba od poverenja unutar kraljevske porodice.

- Ponekad su tvoji najstariji prijatelji - koji su bili s tobom u nevolji, oni koji su najlojalniji. Kejt je održala duboka prijateljstva s nekoliko svojih školskih drugova, koji su znali njen put i pre nego što je ušla u kraljevsku porodicu - naveli su izvori bliski kraljevskoj porodici.

Informer

Izvori bliski Kejt Midlton tvrde da, otkad su Megan Markl i princ Hari dali ekskluzivni intervju Opri Vinfri, Kejt Midlton ne može da im oprosti.

Ona je, naime, ovaj intervju u kom je izneto mnogo detalja o britanskoj kraljevskoj porodici doživela kao - krajnju izdaju Megan Markl.