24.02.2024.

12:20

Foto: Youtube Printscreen/ stella kudritzki

Magazin

Krvlju je na meni napisao "Volim te"! Sa 20 godina je završila u haremu - Morala je da potpiše poseban ugovor (FOTO)

Džil Dod (64) je, kada je imala 20 godina provela dve godine u haremu, a o svojim iskustvima je pisala u knjizi pod nazivom  "Valuta ljubavi: Hrabro putovanje u potrazi za ljubavlju".

Još jedanput kada je bila u žiži javnosti, jeste kada je, zajedno sa još nekim modelima iz osmadesetih, progovorila o silovanju koje je doživela kao mlada devojka koja je tek počela da se bavi modelingom.

- Pored stida, zbunjenosti i katatoničnog stanja uma koje sam osećala nakon što me je kao mladu ženu silovao moj agent u Parizu, moj najveći strah je bio da sam ostala trudna. Skoro da nisam imala novca i nikoga od kog bih tražila pomoć. Nisam mogla da spavam brinući se kako bih sebi mogla da priuštim da odgajam bebu. Silovao me je stariji belac. Moj šef. J*beš ovo. Moje telo je moj izbor - napisala je Džil svojevremeno na Instagramu.

Želeći da ima ljubavnu vezu, ona je napustila karijeru modela i započela jedan neobičan život.

Kada je dobila poziv od agenta da ode u Monte Karlo za vikend i to besplatno, bila je sumnjičava, ali je pristala.

Tamo je u jednom trenutku primetila jednog starijeg čoveka koji je uporno posmatra. Nedugo potom, prišao joj je i pitao je za ples na plaži. Atmosfera je bila vesela, sa mnogo zvanica, a on je u jednom trenutku razbio par čaša.

- Onda je seo pored mene, pogledao me u oči, zadigao mi rukav i na podlaktici mi napisao "volim te" svojom krvlju. Nisam imala pojma ko je, ali mi se mnogo dopao - priseća se i kaže da je tada imala 20 godina, i kako sama kaže, bila je naivna.

Šeik je naravno bio oženjen, imao je petoro dece, ali i pravo na još 12 žena "za zadovoljstvo".

Živela je u njegovim luksuznim odajama u Saudijskoj Arabiji i čekala da dođe na red za intimni odnos sa milijarderom.

- Nikada nisam smatrala da sam ku*va i dalje to ne mislim - kaže Džil Dod, svesna da je u neverovatnom luksuzu uživala zahvaljujući intimnoj vezi sa kontroverznim trgovcem oružja.

Ugovor pa romansa

Pre nego što su započeli romansu, potpisali su ugovor.

- Želim da brinem o tebi i želim da potpišem petogodišnji ugovor sa tobom. Obezbediću ti sve što želiš, a ti ćeš mi biti na usluzi 24 sata dnevno - opisala je njegove reči.

Džil se vrlo brzo navikla na luksuzni način života, putujući sa Adnanom, posećujući elitne zabave sa visokim džet setom, na kojima su neretko konzumirali i drogu.

- Par nedelja kasnije, odleteli smo u Španiju, gde me je pitao da postanem jedna od njegovih žena. Rekla sam "da" i tako postala šahovska figura na njegovoj tabli. U početku, sve mi je bilo novo i uživala sam u luksuzu. Nije prošlo dugo i navikla sam se na moć i novac, prestala sam da se divim svemu tome i to mi je postalo nešto što se podrazumeva. Jednom u Keniji je Adnan krenuo da mi pokloni dijamantski prsten od 20 karata. Bilo je to na početku našeg odnosa i odbila sam, bila sam šokirana tako skupocenim darom. Međutim, bila sam okružena ženama sa istim takvim nakitom i uskoro mi takav prsten nije bio nikakvo čudo, već običan komad nakita - priseća se Džil i dodaje da skupe dizajnerske haljine za nju su bile svakodnevnica.

- Glamurozne dizajnerske haljine nisu bile luksuz već svakodnevna odeća. Jela sam jela koja su samo za mene spremali najpoznatiji kuvari sveta i putovala svojim ličnim avionom. Navikla sam se na to. Kada bih se zatekla u Los Anđelesu bez Adnana, bila sam izgubljena. Želela sam na luksuzne večere sa svojim prijateljicama, ali one nisu imale para za to - prisećala se Džil.

Međutim, nakon godinu dana od početka veze, Džil je počela da oseća neku vrstu nelagode i neispunjenosti, kao i anksioznost.

- Stalno sam tražila nešto, a nisam ni sama znala šta. Postala sam kao Adnan, stalno u potrazi za nečim novim - on je stalno tražio novu igračku, novu lepu ženu, nov poslovni dogovor... I ja sam poput njega pokušavala da ispunim tu prazninu u sebi nekom jurnjavom. Nisam imala ciljeve - pre njega, cilj mi je bio da uspem u poslu i obezbedim sebi sve što želim. Sada sam imala sve što želim i nisam znala šta mi je sledeći cilj - priseća se.

Bila mu je samo još jedna u nizu

Bivša modelsica uživala je u ljubavi sa trgovcem oružja sve dok nije shvatila da je u moru njegovih devojaka ništa ne izdvaja, te da ona nije posebna kako je na početku mislila.

- Znala sam da sam njegova omiljena žena jer je svaki slobodan trenutak provodio sa mnom. Međutim, kada sam se vratila na pistu i svom poslu manekenke, imala sam manje vremena, a Adnan je ponovo počeo da se povezuje sa ostalim ženama. Jedne noći smo izašli sa još par žena i jedna mi je pokazala prsten koji je dobila od Adnana. Bio je isti kao onaj koga je kupio meni. Počela sam da shvatam - iako sam ja umišljala da sam ipak posebna među njima, zapravo sam bila ista, tek još jedna igračka - priseća se.

To je bio početak kraja između njih dvoje.

- Rekreativno smo koristili kokain. Zaključali bismo se u sobu danima, vodili bismo ljubav, jeli, a naš lični kuvar nam je donosio hranu - kaže Džil i dodaje da "veruje da je bila zaljubljena u njega".

Zbog te ljubavi koju je osećala prema njemu kaže da joj nije žao godina koje je provela kao deo njegovog harema.

- Bilo je divno, jednostavno smo se topili zajedno. Bio je sjajan ljubavnik, sve je bilo prelepo - kaže ona.

Ipak, nakon dve godine, napustila je harem i promenila život iz korena. Udala se, razvela, pokrenula modni brend i imala ideju da napiše knjigu o svom iskustvu što je i uradila godinama kasnije.

Inače, Džil je danas uspešna poslovna žena i osnivačica poznatog brenda Roksi i majka je troje dece.