02.03.2024.

18:30

Foto: Profimedia

Magazin

Korišćenim tamponom gađala konobaricu pa napala obezbeđenje! Uhapšena ćerka čuvenog glumca, skandal trese javnu scenu (FOTO)

Glumica Alaja Boldvin (31), starija sestra manekenke i influenserke Hejli Biber i ćerka glumca Stivena Boldvina, uhapšena je prošle subot,e nakon incidenta u gradu Savana, u saveznoj državi Džordžija, prenosi "PageSix".

Nemili incident dogodio se u jednom noćnom klubu, a snimke nadzornih kamera navodno prikazuju kako Alaja, uz upotrebu sile, ulazi u zaključani wc za zaposlene.

Prema rečima konobarice, rekla im je da mora da promeni tampon, što joj je dopušteno. Nekoliko minuta kasnije, kada je konobarica Halei Koli, ponovno ušla u toalet, Alaja je uklonila tampon i bacila ga prema konobarici. U tom trenutku je uskočilo obezbeđenje, koje je ispratilo glumicu iz kluba.

Na snimku se navodno vidi i da se Alaja opirala sve vreme, do izlaznih vrata. U policijskom izveštaju stoji da se jasno vidi da je vukla za kosu jednog od članova obezbeđenja, a da je drugog udarila u genitalije.

Informer

Alaja Boldvin

Boldvinova je međutim iznela drugačiju verziju događaja. Ona tvrdi da je "nasilno udaljena iz kluba" i u početku je negirala da je na silu ušla u wc. Umesto toga, tvrdila je da im je rekla da mora u wc da promeni tampon i jer joj se povraćalo.

- Ona je takođe prvo negirala da je bacila svoj korišćeni tampon na Koli, ali je kasnije izjavila da ga je bacila - navodi se u izveštaju.

Kad su joj izneli optužbe obezbeđenja o napadu, rekla je policajcima da se samo "branila".

Alaja Boldvin je manje poznata američka glumica i manekenka.