06.03.2024.

21:00

Foto: Shutterstock/društvene mreže

Magazin

Otišao u bioskop, a ispred njega sele dve holivudske zvezdetine! Plivaju u milionima, a gledaju film kao sav običan svet (VIDEO)

Nastavak filma "Dune", reditelja Denija Vilneva zasnovanog na kultnom romanu Frenka Herberta, podigao je veliku prašinu, a fanovi širom sveta su odmah pohrlili u bioskopske sale. 

Koliki uspeh je film već doživeo govori i činjenica da je od pretpremijere i zvanične premijere 1. marta zaradio 182 miliona dolara.

Deni Vilnev iza sebe ima cenjene i nagrađivane filmove "Prisoners", "Enemy", "Sicario", "Arrival", "Blade Runner 2049". Bioskopski doživljaj "Dune: Part Two" nisu mogle da propuste ni najveće svetske zvezde.

Jedan korisnik društvene mreže X, objavio je snimak iz bioskopske sale, gde je ugledao ispred sebe, ni manje ni više nego Dženifer Lopez i Bena Afleka.

- "Dune 2" je fantastičan. Kada se film završio shvatili smo da ispred nas su sedili Džej Lo i Aflek - napisao je u opisu snimka.

- Džej Lo se meša sa smrtnicima?

- Kad ispred tebe sedi zvezdetina.

- Zvezda koja ne sija u mraku - bili su samo neki od komentara, a ljude je takođe oduševilo i što su uredno pokupili iza sebe sokove i grickalice, pa kao sav običan svet, napustili salu.

Kako je to izgledalo, pogledajte u snimku sa početka teksta.