04.04.2024.

13:09

Foto: ap/profimedia

Magazin

Brat pokojne lejdi Di objavio dosad neviđenu fotku! Princeza je imala samo 7 godina, a o ovom detalju svi govore (FOTO)

Brat princeze Dajane, Čarls Erl Spenser, koji je napisao memoare "A Very Private School" i u toj knjizi otkrio teške detalje o svom životu, godinama unazad čuva uspomenu na svoju sestru princezu Dajanu, koja je poginula 31. avgusta 1997. u Parizu.

On je nedavno objavio na svom Instagram profilu fotografiju dragocene uspomene, na kojoj su on i princeza ispred porodične kuće Althorp u Norfolku, u školskim uniformama. Lejdi Di je tada imala je sedam godina.

- Moj prvi dan u školi u septembru 1968. Moj otac je snimio ovu fotografiju mene i moje sestre Dajane pre nego što nas je odvezao u Silfild, stvarno sjajnu osnovnu školu u Kings Lin u Norfolku. Direktorka je bila gospođica Džin Lov, topla i brižna dama koja je volela soje učenike i učenice - napisao je Čarls Spenser.

Naravno, usledili su i mnogi komentari:

- Kako lepa fotografija i tako srceparajuća. Ponekad tek kad pogledam svoje fotografije iz detinjstva, shvatim koliko sam bio mlad kada se nesreća dogodila.

- Lepo je videti Dajanu sa njenim slamastim šeširom. Kakav ste divan par bili - vaš tata mora da je bio tako ponosan.

Jedan detalj je svima privukao pažnju, a to je da ćerka Kejt Midlton i princa Vilijama, princeza Šarlot, mnogo liči na svoju baku. 

- Princeza Šarlot na ovoj fotografiji liči na Dajanu.

- Na ovoj slici ste kao princ Džordž i princeza Šarlot, oni definitivno imaju gene Spensera.

Informer

princeza Šarlot

Šarlot je treća u redu za nasledstvo krune, iza oca i brata Džoržda (10). Nakon njenog rođenja promenjen je zakon star 100 godina, pa je izjednačena sa muškim potomcima u liniji nasledstva prestola.

Kejt Midlton i princ Vilijam koji su u braku od 2011. imaju i sina Luja (5). Dečak će 23. aprila proslaviti šesti rođendan.