07.04.2024.

12:10

Foto: printscreen instagram/thepetertwins

Magazin

Genetski su blizanci, čak imaju i isto ime, ali su samo rođaci! Petar i Petar objasnili kako je ovo moguće (VIDEO)

Kada ih ljudi vide na ulici, sasvim prirodno pretpostave da su braća blizanci. Međutim, Petar i Petar zapravo nemaju iste roditelje, makar ne fizički. 

Oni dele isti DNK, ali imaju različite roditelje. Ukoliko je i vama ovo pomalo zbunjujuće, njih dvojica, koji su postali popularni na društvenim mrežama, objasnili su kako je to zapravo moguće:

- Genetski smo braća, ali zakonski smo rođaci. Naši očevi su blizanci Petar i Pedro i imaju 100 odsto isti DNK, a naše mame bliznakinje su takođe identične. Zovu se Selide i Čelzi i zato što su identične sestre takođe imaju 100 odsto isti DNK. Petar i Selide su postali par i dobili dete, a Pedro i Čelzi takođe i nazvali su svoju decu isto, Petar i Petar. Jesmo rođaci, ali zato što naši roditelji dele istu DNK, više smo braća, nego rođaci - ispričali su Petar i Petar.

Na svom Instagramu objavljuju snimke najrazličitijeg sadržaja, kako one vezane za njihovu porodičnu istoriju, tako i poslovnog tipa, s obzirom na to da se ovi momci bave i pevanjem. 

Mnoge je zanimalo i da li se dešava da im se dopadne ista devojka, na šta su iskreno odgovorili.

- Dok smo odrastali, stalno nam se to dešavalo. Imamo isti ukus, to je prosto tako - rekli su između ostalog Petar i Petar, koji imaju i rešenje za ovakve situacije:

- Ko prvi kaže "moja", to je to, drugi to poštuje. Blizanački kod mora da se poštuje - kažu ovi momci. 

Kako vama oni izgledaju?

Tagovi:
zanimljivosti Blizanci magazin rođaci