Autor: Informer.rs

15.05.2024.

20:01

Foto: Shutterstock

Magazin

Opaka zver je prekinula svadbu - Svi su vrištali! Devojka je zgrabila, a onda je usledilo neočekivano (VIDEO)

Iako venčanja važe za najglamuroznija dešavanja, ne tako retko se dogodi neki ispad, koji nije baš tako naročito romatičan.

Na svadbi, za koju na TikToku, uz video piše da je održana u Arizoni, taj neželjeni gost bila je zmija.

U toj ne tako posebno prijatnoj situaciji, jedna žena je pokazala ogromnu hrabrost. Iako je većina gostiju bilo veoma uznemireno, ona je prvo uhvatila haljinu kako bi lakše išla do nje, a zatim je zgrabila i udaljila od ljudi. 

Snimak je objavila njena sestra, a pošto su je ljudi pitali kako je izgledalo samo hvatanje zmije, objavili su i taj deo. 

Devojka se očigledno ni najmanje ne plaši zmija, a ako je suditi po tome što je jednu umela da uhvati, jasno je da je to radila i ranije. Iako nije zvanično potvrđeno o kakvoj se zmiji radi, sasvim je jasno da nije otrovnica, jer joj devojčica ne bi prišla tako mirno.

Na kraju je zmija završila u žbunju, a svadba je nastavljena uobičajeno. Snimak je oduševio ljude širom sveta, od kojih su mnogi napisali da su oduševljeni reakcijom devojke. Dok bi neki povredili zmiju, ona se pobrinula da reptil, koji je jednostavno bio na pogrešnom mestu u pogrešno vreme, ne strada.