30.05.2024.

15:20

Foto: EPA Images

Magazin

Princ Hari zgranuo svet! Nije smeo da vidi Megan u tom izdanju - Tražio elektrošokove da sve zaboravi!

Princ Hari je u svojim memoarima otkrio intimne detalje iz života kraljevske porodice, ali i o sebi sve što nije bilo poznato javnosti. 

Ipak, sledeće informacije su najviše šokirale jer niko nije ni slutio da se u kraljevskoj porodici zbiva toliko haosa. 

Napad Vilijama na Harija

Uznemirujuće priče, poput navodnog fizičkog napada od strane brata Vilijama oslikavaju složenost odnosa unutar kraljevske porodice. Hari opisuje kako je Vilijam, čiji je imidž decenijama bio sinonim za smirenost, navodno izgubio kontrolu i nasrnuo na njega zbog supruge Meghan Markle. Ovaj incident, prema Hariju, rezultirao je njegovim padom na leđa i povredom. Hari tvrdi da nije uzvratio udarac iako ga je Vilijam molio da ga udari. 

Ubio 25 ljudi

Otkriva i svoje vojničko iskustvo, naglašavajući kako je tokom misija u Avganistanu suočio s teškim situacijama u kojima je, prema vlastitim rečima, oduzeo život 25 ljudi. Njegova percepcija, opisana kao gledanje na žrtve kao na šahovske figure, što je sve čitaoce veoma potreslo. 

Informer

 

Nedozvoljene supstance

Pored toga, priznaje i borbu s drogom i alkoholom u mladosti, te otkriva kako je eksperimentisao s kokainom u adolescenciji u pokušaju da pronađe ispunjenje. Ova iskustva s drogom i alkoholom, iako kratkotrajna, ostavila su dubok trag u njegovom životu.

Nacistički kostim 

Tvrdi da su ga brat i Kejt nagovorili da obuče nacističku uniformu koja je izazvala apsolutni haos u javnosti. 

Informer

 

Kamila 

Otkriva da je molio oca da ne oženi Kamilu jer je na nju gledao kao na zlu maćehu.

Intimne scene Megan 

Princ Hari je u svojim memoarima priznao da je gledao scene seksa svoje supruge Megan koje je imala u jednoj od serija. Izjavio je da je to bila greška i da ga je to mučilo, čak do te mere da je smatrao potrebnim terapiju elektrošokovima kako bi izbacio te scene iz glave. 

Takođe u memoarima piše da nikada nije prežalio smrt majke Dajane i da tražio da ga voze kroz tunel u kojem je poginula majka kako bi se oslobodio boli.