Autor: Informer.rs

06.06.2024.

19:06

Foto: EPAIMAGES

Magazin

Princ Vilijam otkrio u kakvom je stanju Kejt Midlton! Njegov odgovor uzburkao javnost (VIDEO)

Kraljevska porodica se sastala sa veteranima i građanima u Aromanšu u Normandiji u Francuskoj, na dan kada se obeležava 80. godina od invazije na Normandiju u Drugom svetskom ratu.

Princ Vilijam susreo se sa veteranima i građanima i pohvalio njihova "izuzetna dela hrabrosti i požrtvovanja".

Vilijam je razgovarao sa veteranima na kanadskoj komemoraciji na plaži Juno i sa meštanima u Aromanšu.

Dok je razgovarao sa jednim veteranom, princ Vilijam je rekao da bi njegova supruga „volela“ da se pridruži komemoracijama, kao i da nastavlja da se oporavlja nakon dijagnoze raka.

Informer

Jedan stariji gospodin je pitao Vilijama:  - Hteo sam da te pitam da li je tvojoj ženi bolje?

Vilijam je rekao:

- Da, ona bi volela da je danas ovde. Podsećao sam sve, njena baka je služila u Blečliju, tako da bi imala dosta toga zajedničkog sa nekoliko drugih dama ovde koje su služile u Blečliju, ali nikada nisu govorile o tome.

Mnogi su aplaudirali Vilijamu. Snimak njegovog razgovora sa veteranima je uzburkao društvene mreže i pokrenuo lavinu komentara.

Jedan korisnik društvenih mreža je naveo: "Moram da volim ovog čoveka zbog njegovog pitanja punog poštovanja o princezi“

"Kako je on divna osoba", dodao je drugi. Treći je rekao: "Tako slatko da ovaj moćni ratni heroj pita za zdravlje princeze. Ovo su zaista pristojni ljudi."

Govoreći o Vilijamu, drugi je rekao: "Njegova mama bi bila tako ponosna na to kakav je džentlmen. Kakav šarmantan čovek." Drugi je prokomentarisao: „Kako je divno čuti da joj je stvarno dobro“.

A jedan drugi komentar je glasio: "Delimo našu ljubav i brigu za Princezu od Velsa. Neka se oporavi u saznanju da je jako voljena i želimo joj potpuni oporavak".