17.06.2024.

06:20

Foto: Shutterstock

Magazin

Raskinuli pre 35 godina i sada nasleđuje milione od bivšeg! Zbog jedne njegove greške, stigao joj papir sa nasledstvom

Ona je raskinula sa Džefrijem Rolisonom 1989. godine, jer su imali drugačije poglede na budućnost. Tri decenije kasnije, doživela je neverovatno iznenađenje.

Margaret je upoznala Džefrija dok je igrao frizbi u dvadesetima. Ubrzo, počeli su da žive zajedno, prenosi Daily Mail.

Vreme je prolazilo, Margaret je razmišljala o braku i deci, dok je njen izabranik imao drugačije planove. Nakon dve godine, okončala je vezu.

Kasnije se udala i dobila decu, a Džefri je imao dugogodišnju partnerku.

Informer

 

Kao radnik fabrike "P&G", Džefri je započeo plan štednje, navodeći Margaret Losinger kao korisnika. To se dogodilo dok su još uživali u ljubavi.

Međutim, nikada nije ažurirao polisu, pa je žena ostala upisana sve do njegove smrti.

Vraćamo se u sadašnjost i trenutak kada su Džerfijeva braća, nakon njegove smrti, saznala da ne raspolažu sumom od 1,15 miliona dolara.

Ričard i Brajan Rolison presavili su tabak i odveli Margaret odnosno "P&G" na sud, tvrdeći da kompanija nije pravovremeno obavestila Džefrija o mogućim izmenama ugovora.

Informer

 

S druge strane, advokati "P&G" su tvrdili da su obaveštenja poslata na vreme, uključujući (onlajn) predlog za ažuriranje polise.

Braća su navela da su "poruke bile nejasne" i da je Džefri mogao pogrešno da ih protumači, ali je sud stao na stranu kompanije i Margaret.

Ričard i Brajan Rolison ne odustaju i uložili su žalbu.