Autor: Informer.rs

23.06.2024.

18:00

Foto: Printskrin Tik tok

Magazin

Ema se otrovala zbog predmeta koji svi imamo! Nije ni slutila šta će se desiti kada legne da spava - Tada je počeo horor!

Emi Mur, popularna tiktokerka, podelila je šokantnu priču o tome kako se otrovala svećom. Video koji je objavila prikupio je nekoliko miliona pregleda.

- Nikada više neću kupiti sveću jer sam istraumirana - izjavila je.

Upalila je pet sveća koje su gorele više od 10 sati u njenoj sobi sa zatvorenim vratima. Nakon što ih je ugasila, otišla je da spava sa zatvorenim vratima.

Emi je opisala kako se osećala čudno dok je pokušavala da zaspi.

- Osećala sam se kao da mi je telo palo... kao da se moje telo odvojilo, kao da sam bila dvoje - rekla je u videu, nazivajući taj osećaj "ludim".

♬ original sound - emy moore

- Čula sam glas koji je govorio da nešto nije u redu. Ustala sam, grudi su mi bile "teške", a otkucaji srca sve brži - dodala je.

Odmah je probudila roditelje koji su je odveli u bolnicu. Emi je gubila pamćenje i zaboravila kako da govori jer joj je jezik utrnuo. Takođe je osećala žeđ, zbunjenost, zamagljen vid, otežano disanje, bol u grudima, vrtoglavicu i glavobolju.

Lekari su joj rekli da se verovatno otrovala ugljen-monoksidom. Bila je priključena na aparat za kiseonik nekoliko sati.

Srećom, ova situacija je prošla dobro, sada upozorava sve da ništa, pa ni jedan predmet u kući ne uzimaju zdravo za gotovo.