26.06.2024.

16:30

Foto: Shutterstock

Magazin

Stavila je ventilator u dvorište da otera komarce i doživela šok! Neobično društvo preplavilo joj je kuću - sada ne može da ih otera (VIDEO)

Na društvenoj mreži Instagram osvanula je objava o neobičnom dešavanju u jednom dvorištu u Teksasu. 

Jedna žena ostavila je u svom dvorištu tokom velikih letnjih vrućina uključen ventilator koji je trebalo da otera komarce. Veverica je ubrzo primetila novu napravu i došla da se rashladi. Tada je mlada žena pomislila da bi bilo dobro pomoći vevericama koje se poput ljudi bore s paklenim vrućinama.

Informer

 

Iako ranije nije bila veliki zaljubljenik u veverice, odlučila je da im u dvorištu, uz pomoć supruga, sagradi odmaralište. Prvo su postavili još ventilatora, uz koje su se životinjice mogle rashladiti, pripremili im vodu i grickalice za male glodare.

Mali raj za veverice

Vevericama je posvetila poseban ograđeni prostor i sama im izgradila udobne kućice, neke čak i na drveću.

- Počela sam da pomažem vevericama, ali onda je to i za mene postala svojevrsna lekovita terapija - napisala je ona o svom novom, neočekivanom hobiju.

Jedan od komentatora upozorio je da to što radi zadire u prirodu i da bi veverice mogle previše da se naviknu na ljude i postanu zavisne od njih, što će im naškoditi.

Međutim, većina drugih pratilaca bila je impresionirana inovativnim odmaralištem za veverice. 

- Čekaj da se rakuni pridruže, biće zabava - napisao je jedan od njih.