Autor: Informer.rs

02.07.2024.

10:55

Foto: printscreen

Magazin

(VIDEO) Srbija kasni punih 8 dana! Totalni viral koji je prošao ispod radara - Ova devojka je hit na internetu, jedna izjava je vinula u nebesa!

Gotovo da nema Instagram, Jutjub ili Tiktoka kanala ili naloga koji prethodnih dana nije objavljivao, remiksovao, ripostovao snimak koji je nastao u Nešvilu (SAD), posle, što bi se reklo, jačeg izlaska.

Glavna akterka snimka koji je zaludeo ceo svet, pa i najveće svetske medije je plavokosa devojka koja je u trenutnku snimanja videa bila potpuno anonimna, a koju danas prepoznaju gde god se pojavi.

O kolikoj senzaciji je reč govore i njene fotografije sa legendom NBA Šekil Onilom, a kao specijalna gošća pojavila se i na koncertu Zeka Brajana, o njoj se priča u podkastu internet gurua Džo Rogana...

Kako i zašto je ova do juče anonimna devojka preko noći postala svetska zvezda?

Razlog vrtoglavog uspona i neverovatne popularnosti krije se u njenom odgovoru na pitanje koje su joj postavili na ne tako poznatom Tim & Dee TV Jutjub kanalu.

Pitanje je glasilo koji je jedan potez koji muškarca uvek može da dovede do ludila, a odgovor plavokose devojke već je zauzeo mesto u rubrci "zauvek viral" svetskog interneta.

You gotta give ’em that ‘hawk tuah’ and spit on that thang”, doslovce glasi njena izjava koju će svi koji su makar jednom odgledali neki film za odrasle razumeti i bez prevoda.

Nakon što je snimak zaludeo ceo svet, pojavile su se i detaljnije informacije, ali i dezinformacije o lepotici - oktiveno je da je reč o Hejli Velč, ali su se isto tako pojavile i dezinformacije da je reč o vaspitačici u vrtiću koja je zbog snimka dobila otkaz, što je ona demantovala.

Inače, njena izjava već se štampa na majicama, stikerima, a posebnu bizarnost predstavlja i to što je kako je Hejli ispričala, je da je dobila ponudu od jednog od fanova da za 600 dolara pljune u teglu.

U nastavku pogledajte originalni snimak i varijacije na temu koje smo izabrali.