Autor: Informer.rs

09.07.2024.

21:00

Foto: profimedia

Magazin

Ona ima najveća usta na svetu! Pre se stidela, a sada pomoću njih zgrće milione! (VIDEO)

Samanta Ramsdel je našla svoje mesto u Ginisovoj knjizi rekorda zahvaljujući nečemu jedinstvenom.

Usta 17 cm široka

Njena usta su gotovo 17 centimetara široka, što joj je donelo titulu osobe sa najvećim ustima na svetu. Međutim, nekada se trudila da sakrije pravu veličinu svojih usta zbog osuda okoline.

Samanta je prošla kroz težak period kada se borila sa viškom kilograma, pila antidepresive i retko napuštala kuću. Tada je odlučila da je vreme za promene. Počela je da vežba u teretani, radila na svom samopouzdanju i odlučila da se posveti svojoj velikoj strasti - pevanju.

Nastupala je po barovima, a njena harizma ju je ubrzo uvela u svet komedije. Ispunjavala je svoj san, sve dok karantin nije prekinuo njene planove. Tada je otkrila TikTok, gde je počela da objavljuje video snimke. Njena posebnost ubrzo je privukla pažnju publike.

Stidela se, a onda počela da zarađuje velike pare

Ono čega se nekada stidela, donelo joj je slavu, obožavatelje i mesečnu zaradu od nekoliko hiljada evra. Postala je čest gost u raznim emisijama, gde je često demonstrirala kako može da pojede velike porcije hrane jednim zalogajem. U jednoj emisiji je pokazala da u njena usta stane konzerva hrane, pa čak i cela vinska flaša po širini.

Seća se trenutka kada je pozvala zubarsku ordinaciju da zakaže termin za merenje usne duplje, a malo kasnije, 2023. godine, ponosno je pokazala uramljeni sertifikat Ginisove knjige rekorda.

Ono čega se nekada stidela, donelo joj je slavu, obožavatelje, ali i mesečna primanja od po nekoliko hiljada evra. 

Komentari na njene objave su svakodnevni, pozitivni i negativni. Iako je navikla na uvrede, teško se navikava na pretnje smrću kojih ima na stotine. Ipak, Samanta nastavlja da se zabavlja sa svojim pratiocima, kojih sada ima blizu četiri miliona.