Autor: Informer.rs

11.07.2024.

19:00

Foto: Foto: Printscreen/Instagram/leolove_3

Magazin

Baba (64) i njen dečko (26) čekaju bebu! Sada su objavili kojeg će pola biti - Ljudi ostali zgranuti! (VIDEO)

Šeril Mekgregor, koja je 10. jula proslavila svoj 64. rođendan, objavila je da ona i njen suprug Kuran (26) očekuju bebu ove godine - a sada su podelili nove vesti.

Par sa 38 godina razlike u godinama podelio je važnu novost o detetu koje očekuju zajedno.

Šeril Mekgregor, već je majka sedmoro dece i baka 17 unučadi, ali će ponovo postati mama kada ona i njen suprug Kuran dobiju svoje prvo zajedničko dete putem surogat majčinstva.

Par je vest o bebi objavio u maju ove godine, a sada su objavili da čekaju devojčicu. Šerli je prilikom otkrivanja pola nosila pojas s natpisom "buduća mama" dok otvarala topove s konfetima kako bi najavili da će njihova buduća beba biti devojčica.

Iako je većina komentara pozitivno, mnogi su izrazili zabrinutost zbog njenih godina. 

- To jadno dete neće imati majku - glasio je jedan komentar. 

- Apsolutno poražavajuće za bebu - dodao je drugi. 

Ipak, čini se da se Šerl i Kuran ne opterećuju previše, a skoro su prošlavili i svoju dvogodišnjicu braka. 

- Srećan sam što slavim dvogodišnjicu braka sa mojom prelepom kraljicom, molim se da nas Bog blagoslovi s još mnogo toga, srećna godišnjica dušo - napisao je Kuran povodom tog dana. 

Iako mnogi sumnjaju u njegovu ljubav, Kuran joj svakog dana priređuje pregršt iznenađenja, a samim tim što je poželeo dete sa njom, iako je razlika u godinama tolika, jasno je da ima emocija. 

- Mnogo je razloga zašto sam odlučio da Šeril  bude moja žena. Ona je lepa, elegantna, snažna, plemenita, poštena i saosećajna. Šeril  je bila šokirana jer nije znala da ću je zaprositi, ali se zbog toga osećala posebno - rekao je Kuran jednom prilikom na svom TikTok kanalu.