12.07.2024.

20:00

Foto: profimedia

Magazin

Zečica otkrila užase iz Plejboj vile! Nikada nije smela da se razboli, a ako bi promenila frizuru usledio bi haos

Sada nakon sedam godina od smrti Hjua Hefnera, javnost ne prestaje da se smiruje po pitanju tajni koje su bile u poznatoj Plejboj vili. 

Tada se emitovao rijaliti upravo tamo, a prikazano je sve u veoma idiličnom kontekstu. Kako Hju brine o devojkama, kako se zabavljaju i nikakve nemorale radnje ne rade. 

Život u Plejboj vili

Bivša "devojka broj jedan" Hjua Hefnera, Holi Medison, otvorila je dušu i opisala kako je zapravo izgledao život u Plejboj vili.

- Delila sam sobu sa Hefom i nikada nisam osećala da nešto ne mogu. Nekoliko puta sam bila na operaciji i samo tih večeri nisam mogla izaći - rekla je. 

- Samo tada sam uzimala po nekoliko slobodnih dana, a ono što mi je pomoglo jeste da je svaki put preselio novu devojku u kuću iza moji leđa - dodala je Holi. 

Informer

Vrlo često su to bili devojke koje Holi nije ni poznavala. Kada god joj nije bilo dobro, bilo zbog obične viroze ili nakon estetskih zahvata, bila bi proterana u slobodnu spavaću sobu. 

Tada, dok je spavala u praznoj sobi, Holi bi se brinula da će joj neka od tih devojaka dirati privatne stvari koje je držala u Hefnerovoj sobi. 

- Sve te devojke su prolazile kroz sobu, koja je takođe bila moja - rekla je. 

Loša higijena

Ono što je zanimljivo, jeste to da je higijena bila na niskom nivou u vili. Jedna od Hefnerovih "devojaka", Izabela Džejms, napila je u svojim memoarima da Hefner nije voleo trošiti novac na nameštaj i da su sobe bile prepune starih i prljavih predmeta. 

Informer

- Sve u vili činilo se starim i ustajalim, a kućni pas Arči redovito bi obavljao nuždu na zavesama - napisala je Izabel. 

Inače Holi se povezana s Hefnerom kada je imala 21 godinu, nakon što ju je njegov lekar pozvao na jednu od njegovih poznatih zabava.

Ona je želela da se nekako progura i bude u središtu pažnje, verujući da bi joj takva slava omogućila bolju povezanost s ljudima. 

Informer

Nije imala fizičku privlačnost prema Hefneru, koji je tada imao pedeset i nešto, ali ga je smatrala šarmantnim. Nedugo nakon upoznavanja Holi je postala njegova glavna devojka.

Kako bi se zadržala tu gde jeste, ona se izgladnjivala i konstantno pokušavala da bude što mršavija prsata plavuša.

Kritičan

Hju je bio veoma kritičan i oko najmanjih sitnica poput promene frizure. Kada se jednom prilikom Holi ošišala rekao joj je da izgleda "tvrdo i jeftino". 

Holi je pretrpela teške traume, s tim da je bila veoma mlada, nije bila svesna u kakvoj se zaista situaciji našla. Sada čitavo iskustvo "sramotnim" i ne želi ni da gleda nekadašnje slike sa Hju Hefnerom.