Autor: Informer.rs

13.07.2024.

11:00

Foto: Foto: Tanjug/AP

Magazin

Počela je svadba veka! Bračni par iskeširao milijarde za gala proslavu, a tek da vidite ko je na listi gostiju (FOTO)

Anant Ambani i Radika Merčant zvanično će reči "da" ovih dana, ali svadbu su najavili gala proslavom održanom prošle nedelje.

Proslave pred venčanje započele su velikim veseljem u Džamnagaru, na kom je bila impresivna lista gostiju uključujući poznate ličnosti poput Bila Gejtsa, Marka Zakerberga i Ivanke Tramp. Vrhunac večeri bio je nastup Rijane, koja je oduševila prisutne svojim najvećim hitovima.

Informer

Nakon proslave u Džamnagaru, druga proslava pred venčanje održana je u Italiji, gde je porodica Ambani počastila svoje goste luksuznim iskustvom krstarenja.

Konačno odbrojavanje do venčanja počelo je prošle nedelje veličanstvenom Sangeet ceremonijom u Kulturnom centru "Nita Mukesh Ambani". Džastin Biber je bio specijalni gost. On je doleteo u Mumbaj na jedan dan kako bi održao nezaboravan nastup na kome su svi plesali.

Biber  je za izvođenje svoje numere "Love Yourself", dobio honorar od 10 miliona dolara.

Nije iznenađenje da mladoženjini roditelji ne štede, s obzirom na neto vrednost njegovog oca. Kao predsednik Reliance Industries, Mukeš Ambani, prema Forbsu, trenutno vredi 124 milijarde dolara.

Anant Amabani (28) je njegov najmlađi sin.

Buduća nevesta ima 29 godina i ćerka je milijardera Virena Merčanta, koji je izvršni direktor privatne medicinske kompanije Encore Healthcare.

Informer

 

Na listi gostiju za venčanje sa zvezdama nalaze se najveća imena Bolivuda kao i Prijanka Čopra i Nik Jonas,

Prema izveštaju novinske agencije Rojters, Mukeš Ambani je unajmio 100 helikoptera, uključujući tri aviona Falcon-2000, da dovezu njegove goste na zabavu.

Kuvari koji rade u luksuznom hotelu Jardin pripremili su više od 2.500 jela koja obuhvataju japansku, meksičku i tajlandsku kuhinju.

Gosti će moći da biraju između 75 opcija za doručak i još 225 i 275 opcija za ručak i večeru.

U ponudi će biti i 85 ketering opcija za tradicionalni ponoćni obrok koji traje od ponoći do četiri sata, ujutru. Nijedna stavka na jelovniku neće se ponavljati tokom celog vikenda.

Nakon ceremonije venčanja u Svetskom kongresnom centru "Jio", svečanosti se nastavlja , a završiće se velikim svadbenim prijemom, 14. jula.

Ovaj spektakularni događaj obećava da će biti jedno od najupečatljivijih venčanja decenije, prenosi Times of India.