Autor: Informer.rs

13.07.2024.

15:00

Foto: Foto: EPA Images, Tanjug/AP

Magazin

Svetski džet-set na svadbi veka u Indiji! Provode se za sve pare (FOTO/VIDEO)

Nakon meseci raskošnog slavlja, ceremonija venčanja sina najbogatijeg čoveka Azije konačno je održana u petak u indijskom gradu Mumbaju.
Anant Ambani, sin predsednika kompanije Reliance Industries Mukeša Ambanija venčao se sa Radikom Merčant, čerkom farmaceutskih tajkuna.

Informer

 

Ceremonija u petak bila je deo četvorodnevne ekstravagancije - poslednja svadbena proslava u nizu različitih zabava koje porodica organizuje od marta. Na nekima od njih nastupile su velike svetske pop zvezde, uključujući Rijanu i Džastina Bibera.

Veliko finale svadbe je ovog vikenda, od 12-14. jula, a na video snimcima objavljenim na društvenim mrežama može se videti delić atmosfere i mnoge slavne ličnosti koje đuskaju i sjajno se provode. 

Rijaliti TV zvezda Kim Kardašijan i bivši premijeri Velike Britanije Toni Bler i Boris Džonson bili su među međunarodnim gostima koji su prisustvovali ceremoniji.

Pored njih na listi gostiju su muzičke zvezde Adel, Lana Del Rej, Drejkam, kao i fudbalska zvezda Dejvid Bekam.

Kim Kardašijan je za ovu priliku obukla crvenu haljinu koja se sastoji od duge suknje i znimljivog topa sa raskošnim dekolteom. Imala je i veoma zanimljivu masivnu ogrlicu, a dugu crnu kosu je pustila da opušteno pada.

Važna gošća na venčanju je i velika indijska bolivudska zvezda, Prijanka Čopra. Ona je na venčanje došla sa suprugom Nikom Jonasom. Prijanka Čopra je za svadbu veka odbrala zanimljivu žutu haljinu sa raskošnim dekolteom, a njen suprug je imao srebrni svetlucavi sako.

Društveni mediji su prepuni novosti o venčanju, a ljudi na društvenim mrežama stalno dele detalje o slavnim gostima na  glamuroznom venčanju.