Autor: Informer.rs

14.07.2024.

19:23

Foto: Tanjug/AP

Magazin

Kejt uručila Novaku trofej: Jedan njegov gest je bacio u trans - Nije skidala osmeh! (FOTO)

U dramatičnom teniskom susretu koji je oborio sve rekorde, mladi talentovani Karlos Alkaraz iznenadio je svet svojom pobedom nad iskusnim Novakom Đokovićem

Kejt Midlton, koja je s poštovanjem predala trofej Alkarazu, čestitala mu je na veličanstvenoj pobedi koja će se pamtiti generacijama.

Takođe, trofej za vicešampiona dodeljen je Novaku Đokoviću, čime je njihov susret dobio poseban značaj kao oda talentu i nepredvidivosti sporta.

Svojom gracioznošću i toplinom, Kejt Midlton je dodala poseban sjaj ceremoniji dodele trofeja, čineći da ovaj svečani događaj bude nezaboravan za sve prisutne i gledaoce širom sveta koji su pratili ovu nezaboravnu borbu.

Podsetimo, Kejt Midlton je zajedno sa svojom ćerkom, princezom Šarlot, bila prisutna na finalnom meču između Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza. Iako je prethodno bila odsutna iz javnosti od proslave službenog rođendana Kralja Čarlsa III, njeno prisustvo na stadionu je bilo srdačno pozdravljeno ovacijama publike.

Nakon napetog meča, tradicionalno je organizovana ceremonija uručenja pehara, gde je Novak Đoković još jednom pokazao koliki je gospodin. 

Pre nego što mu je Kejt Midlton uručila nagradu Srbin joj se poklonio i na taj način oduševio svet.