17.07.2024.

14:30

Foto: EPA

Magazin

Isplivale do sada neviđene fotke iz mladosti omražene kraljice Kamile - Dajani nije ni do kolena (FOTO)

Brojni članovi kraljevske porodice su joj javno čestitali i poželeli da provede radostan dan, a među njima su Kejt Midlton i princ Vilijam, princeza i princ od Velsa.

Kamila je ovih dana boravila na Kanalskim ostrvima, gde je sa kraljem u zvaničnoj poseti, a nema sumnje da će svoj poseban dan i u Londonu provesti u odličnom raspoloženju.

Informer

 

Kraljica supruga već godinama uživa veliki ugled i spada u najvoljenije članove britanske kraljevske porodice, sudeći po anketama na Ostrvu, ali znamo da uvek nije bilo tako.

Dajana i Kamila - večne suparnice

Budući da je Čarls tokom čitavog braka s njom varao princezu Dajanu, obožavanu i prozvanu "narodnom princezom", Kamila je dugo imala lošu reputaciju i čak nije smela mesecima da izađe iz kuće posle smrti ledi Di.

Informer

 

Iako uvek u drugom planu kada se upoređuje sa slavnom princezom Dajanom, Kamila je u mladosti važila za pravu zavodnicu, pa niko nije bio iznenađen kada su se pojavile glasine da je Čarls, tada prestolonaslednik, u vezi s mladom devojkom koja se kretala u najvišim društvenim krugovima.

Imala je nekoliko ljubavi koje su obeležile kraj šezdesetih i početak sedamdesetih, a sa samo 17 godina je bila glavna zvezda svake viđenije žurke tokom šezdesetih.

Kamila je bila prava zavodnica

Kako je Džesiki Džejn, autorki knjige "Vojvotkinja od Kornvola, njene priče i tajne", rekao Kevin Burk, nekadašnji dečko kraljice Kamile, ona je bila sjajno društvo za provod i svi su želeli da budu u njenom društvu.

– Svake večeri bismo popili po dva ili tri koktela i išli na ples, imali smo izbor od nekoliko plesova vikendom na selu – ispričao je. – Bila je to najbolja zabava, a ja sam imao najbolju partnerku koju biste mogli poželeti. Kamila je bila izuzetno popularna i, iako nije bila lepotica, bila je vrlo privlačna i seksi - rekao je njen nekadašnji partner.