18.07.2024.

13:56

Foto: profimedia

Magazin

Kejt Midlton strogo zabranila da je deca posećuju u bolnici! Razlog je i više nego tužan, jednu stvar nikako nisu smeli da vide

Priča o zdravstvenom stanju Kejt Midlton počela je 17. januara, za javnost, jer je tada Kensingtonska palata saopštila da je princeza od Velsa 16. januara imala unapred planiranu operaciju abdomena. Tada je navedeno da će Kejt boraviti u bolnici tri do četiri nedelje, što je mnoge zabrinulo, ali i sa razlogom jer se neposredno posle toga otkrilo da princeza boluje od raka.

Informer

 

Kensingtonska palata je držala Kejtinu bolest pod velom tajne, podalje od javnosti, sa ciljem da obezbedi stabilnost njihovoj deci, princu Džordžu, princezi Šarlot i princu Luiju. Prema rečima jednog pomoćnika, Kejt Midlton je bila odlučna da bude iskrena sa decom i saopštila mi je vesti na način na koji oni vesti mogu najbezbolnije da prime.

Kejt zabranilla da je deca posećuju u bolnici

Ipak, princeza je bila izričita kada je u pitanju bila poseta dece dok je ležala u bolnici.

Poslednji izveštaji Kejti Nikol iz Vanity Fair-a daju uvid u to zbog čega je Kejt odlučila da deca ne dolaze u bolnicu.

- Nije želela da je deca vide u pidžami, dok je bila spojena na monitore i cevi - piše Nikol.

Umesto toga, svakodnevno je s njima razgovarala telefonom i putem video-poziva.

Informer

 

Ovim je Kejt sprečila da njena deca dožive traumu i da im u sećanju zauvek ostane tužna slika njihove majke kako leži u bolničkom krevetu.

- Stvari su kod kuće bile toliko normalne da je Džordž igrao ragbi utakmicu protiv druge škole dok je Kejt bila u bolnici - rekao je njihov porodični prijatelj.