19.07.2024.

10:39

Foto: EPA

Magazin

Melanija Tramp nakon atentata na Donalda šokirala javnost! Zbog ovoga su sve oči uprte u nju (FOTO)

Supruga nominovanog predsedničkog kandidata oduvek je govorila na događaju u poslednjih 30 godina - tu tradiciju započela je bivša prva dama Barbara Buš, 1992 godine.

Melanija je u poslednje vreme uglavnom bila odsutna iz javnosti, uprkos stalnim događajima koji su dospevali na naslovnice, od Trampove predsedničke kampanje do suđenja za skriveni novac.

U svom govoru, tokom prihvatanja nominacije za GOP, Donald Tramp je odvojio trenutak da oda priznanje svojoj "neverovatnoj supruzi Melaniji" i pohvali izjavu koju je dala nakon pokušanog atentata u Pensilvaniji.

- Melanija, hvala ti puno, uradila si nešto zaista lepo, pismo Americi u kome pozivaš na nacionalno jedinstvo, njega treba da stavimo kao deo republikanske platforme. To bi bila čast - zaključio je Tramp, a prenosi "Msn".

Melanija je kao i uvek blistala, a za ovu priliku odlučila se za crveni komplet koji je savršeno pratio njenu liniju, a ni ovoga puta nisu izostale vrtoglavo visoke salonke, te su tako i na ovom događaju sve oči bile uprte u nju.

Može se reći da su poslednji događaji ujedinili Donalda i Melaniju, sudeći po tome da su sve vreme bili nasmejani.