31.07.2024.

14:02

Foto: Instagram printscreen

Magazin

Rodila sa 13, a postala baka sa 36 godina! Mnogi kažu da je upropastila život, evo kako im je zapušila usta (VIDEO)

Amerikanka Mišel Dalton postala je majka sa 13 godina, a sada je baka sa 36. Istakla je kako misle da su ona i njena ćerka sestre i dodala je kako se ponekad tako i osećaju s obzirom na to da su odrasle zajedno. Na TikToku Mišel je otkrila da njena ćerka, koja sada ima 23 godine, ima i svoju decu, a toliko su bliske da čak dele i garderobu.

Mlada mama i baka

Nije joj uvek bilo lako, pogotovo nakon porođaja, kada se suočila sa brojnim komentarima osude zbog toga što se rano ostvarila u majčinskoj ulozi. Mnogi su joj, kaže, govorili da neće uspeti i da bi trebala da da ćerku na usvajanje.

- Još uvek moram ljudima da dižem vilicu s poda kad saznaju da je ona moja ćerka - rekla je.

Mišel je objasnila i kako su njene sestre postale tetke pre nego što su postale tinejdžerke, a svoje četvero dece odgajala je sama, bez pomoći svojih roditelja.

- Za sve što radite u životu, neko će vam suditi. Da nisam zadržala svoje dete sa 13 godina, sada ne bih imala ispunjen i srećan život sa svojom 23-godišnjakinjom i njene dve bebe - naglasila je u nastavku svoje priče.

Mišelina hrabrost zadivila ljude

Ispod Mišelinih objava na TikToku, koje su brzo postale viralne, nadovezale su se brojne žene sa sličnim iskustvima, a mnogi su pohvalili njenu hrabrost i izdržljivost.

- Sviđa mi se koliko ste bliske! Prvi put sam rodila sa 18 godina kao brucoš na fakultetu i bila je to najbolja stvar koja mi se dogodila - nadovezala se jedna korisnica TikToka, na šta je druga dodala:

- Mama me rodila sa 16 godina i ljudi su uvek mislili da mi je sestra. Odrasle smo zajedno. Moja mama je napravila gomilu grešaka, ali gledajući unazad, jako je poštujem - stoji u komentaru.