Autor: Informer.rs

23.07.2024.

17:00

Foto: Foto: Printscreen/TikTok

Magazin

Zgrozila je javnost i izazvala gađanje! Kada joj se drugarica porodila uzela je njeno mleko i popila (VIDEO)

Španska influenserka Nuria Blanko izazvala je šok i gađenje na internetu nakon što je na TikToku podelila video u kojem konzumira majčino mleko svoje prijateljice.

Video pod nazivom "Vitamin D-elicious" prikupio je preko 600.000 pregleda, a reakcije pratilaca su bile burne.

Nuria Blanko, 27-godišnja influenserka iz Barselone, izazvala je lavinu reakcija na društvenim mrežama nakon što je na TikToku objavila video u kojem pije majčino mleko svoje prijateljice. Kasnije je Nuria objasnila da je konzumiranje mleka bila jedna od stavki koje je "morala" da obavi.

- To je doslovno nešto što sam morala da skinem sa liste - rekla je aludirajući na neobičnu želju da proba majčino mleko direktno iz izvora.

Prilika se ukazala kada je njena prijateljica, koja je nedavno postala majka, pristala na ovaj bizarni zahtev. Drugi prijatelj je snimio ceo događaj kako bi Nuira mogla da stekne popularnost na internetu. 

- Devojko, dobro je, ne liči na ukus grudi - izjavila je ona nakon probavanja mleka. 

Nažalost, izazov sa majčinim mlekom nije naišao na odobravanje kod gledalaca, koji su brzo izrazili svoje gađenje.

- Šta su moje oči upravo videle? - glasio je jedan komentar. 
Nema šanse da bih to uradio - dok je drugi uzviknuo
- Toliko mi nedostaje život od pre 20 sekundi - napisao je treći korisnik.

Iako ovo nije toliko čudno, da neka odrasla osoba konzumira majčino mleko, ono nije regulisano kao mleko krava i često se prodaje preko sumnjivih izvora. Samim tim to znači da sam kvalitet i sigurnost samog proizvoda nisu zagarantovani. 

Ako žena ima lošu ishranu, majčino mleko će biti lošeg kvaliteta. Bolesti poput HIV-a mogu se preneti kroz majčino mleko - izjavio je Marc Halpern, dijetetičar iz Solt Lejk Sitija, prenosi "Nypost".