24.07.2024.

14:37

Foto: Shuterstock

Magazin

Na maturu stigli u vrećama za leševe! Jeziv prizor zabeležen kamerom - muškarci sa fantomkama tela izbacili iz kombija (VIDEO/FOTO)

Lukas Džejmson, 16, svečano je ušao na matursko veče odeven u odelo od 600 funti i u crnoj torbi za leševe, zajedno s dvojicom svojih prijatelja.

Ideja je nastala nakon što je porodični prijatelj predložio Lukasu, a ubrzo je njegov očuh Din krenuo u akciju kako bi se štos ostvario. Uvukao je svoje prijatelje u smicalice rekavši im da ne mogu da prisustvuju s njim ako se i oni ne pridruže šali. 

Video koji je objavljen na Fejsbuku prikazuje trojicu tinejdžera kako ih ljudi sa  fantomkama vade iz plavog kombija u crnim vrećama za leševe pre nego što ih polože na tlo i otkopčaju, prenosi "Dailymail". 

Lukasova mama Laura Džejmson (38) bila je za šalu, iako se bojala da će šokirani promatrači pozvati policiju.

- Da me je neko video, verovatno bi policija došla jer sam naručila tri mrtvačke vreće i fantomke. Bila sam uzbuđena, mislila sam da je to brilijantna ideja. Uvek je jako dobro biti originalan i smisliti nešto drugačije.

Veliko finale zahtevalo je opsežno planiranje, kao i niz rekvizita - uključujući fantomke i vreće za tela - koje je Laura rekla da je kupila od Amazona.

Za one koji misle da je Lukasov ulazak bio dovoljno spektakularan, to nije bilo ništa u poređenju sa njegovim početnim planom, koji je uključivao izbacivanje iz helikoptera u pokretu.

Ukupni trošak šale s vrećom za telo iznosio je oko 60 funti, budući da je to bilo daleko jeftinije od iznajmljivanja helikoptera, Lukas je odlučio da potroši novac koji je uštedio na odelo od 600 funti koje će nositi važne večeri.

Laura je pre toga lukavo obavestila jednog od učitelja o planu kako bi škola mogla da ima spremne kamere. 

Laura je bila oduševljena izvedbom, kao i drugi učenici koji su rekli da je to bio "najbolji" ulazak koji su ikada videli. 

- Svi su rekli da je to najbolji dolazak koji su ikada videli, svi učitelji su rekli da je bio apsolutno originalno. Mislim da će se oni toga uvek sećati, a mislim da će i svi ostali. O tome će razmišljati u godinama koje dolaze.