26.07.2024.

21:00

Foto: Shutterstock

Magazin

Prljava tajna najveće ruske carice! Katarina Velika imala je najluđi fetiš - dvorske dame je terala da rade bizarnu stvar

Katarina Velika bila je ruska carica. Širile su se priče da niko nije bio toliko perverzan kao što je to bila ona. Dokaz je činjenica da se o njenim fetišima pripoveda i vekovimaa nakon njene smrti.

Od nemačke princeze do ruske carice

Katarina Velika rođena je kao nemačka princeza, a u Rusiju je došla kao nevesta ekscentričnog budućeg cara Petra III. Nažalost, njihov je brak ubrzo proglašen neuspešnim zbog njenih učestalih prevara. Jedan od njenih ljubavnika bio je Grigorij Orlov, vođa zaverenika koji su Katarinu proglasili vladarkom. Iako je njen brak proglašen neuspešnim, mlada i obrazovana princeza ubrzo je osvojila političke krugove koje je njen suprug odbacio. Cara je dočekala kobna sudbina.

Informer

 

Naime, car Petar III. ubijen je samo šest meseci nakon dolaska na presto. Javila se sumnja da je Katarina umešana u Petrovo ubistvo, ali to nikada nije dokazano.

Promiskuitetom bacila u senku svoja brojna postignuća

Mnogi veruju da je carica bila izrazito promiskuitetna. Istoričarka Dženet Hartli tvrdi da je imala najmanje 12 ljubavnika u životu, pre i nakon smrti svog supruga, piše Art UK. Osim što je carica Katarina Velika bila jedna od najvećih vladarki u istoriji Rusije, istorija je pamti po moru anegdota vezanih za njen privatni život, a njene seksualne sklonosti su se uvek posebno isticale.

Informer

 

Uživanje carice Katarine Velike u polnom odnosu sa životinjama bio je običan trač koji su pokrenuli njeni prijatelji, zloglasna glasina da je umrla da je imala seks sa konjem verovatno je nastala zbog mnogih konjaničkih skulptura i slika koje je naručila. Ipak, imala je jedan bizaran fetiš.

Bizaran fetiš

Na dvoru Katarine Velike postojala je osoba koja je bila zadužena za golicanje nogu. Njegov ili njen posao bio je da golica ili masira caričine noge i tako je stimuliše dok priča sočne, erotske priče ili peva. Zabeleženo je da je Katarina Velika jako volela ovu erotsku masažu, a osobe na ovom položaju su često bile birane među dvorskim damama, pa se taj položaj smatrao privilegovanim zbog činjenice da su sa njom provodile neke od najintimnijih trenutaka.

I dok je nasleđe Katarine Velike bilo veliko, istorija joj nije bila naklonjena u skladu s time. Njen promiskuitet ukaljao joj je ugled, najviše zato što je bila žena koja se ponašala kao muškarac kako bi opstala u muškom svetu.