30.07.2024.

14:24

Foto: Reuters

Magazin

Olimpijac u tesnim gaćama napravio haos! Žene poludele, svi gledaju samo u jednu stvar (FOTO)

Naime, Buje, koga u petak očekuje finale u sinhronizovanim skokovima u vodu sa daske 3 metra, privukao je veliku pažnju svojim izgledom.

Korisnicima društvenih mreža zapao je za oko jedan detalj koji je mnoge, a posebno ženski deo populacije naterao na komentare. 

Buje je usnimljen dok se tušira u tesnim kupaćim gaćama, a kako se čini prilično je obdaren.  Njegova muškost je bila u gro planu.

Publika nije časa časila da prokomentariše ovaj prizor, a mnogi su ispod snimka ostavljali različite komentare, dok su neki smatrali da je zgodni mladić previše vulgaran. 

- Mislio sam da je čudno što je moja žena gledala skokove u vodu... Sad mi je sve jasno.

- Definitivno ću gledate finale u petak.

- Iznenađen sam da je dogurao do OI, s obzirom na veličinu muškosti, s obzirom na to kako ta značajna ispupčenost povećava aktivni otpor u vodi i usporava ga.

- Kao bivši plivač tvrdim da je svim muškarcima koji se bave vodenim sportovima strašno neprijatno da nose ovakve gaće. Bukvalno se sve vidi.

- Uveren sam da će posle ove slike dobiti more sponzorskih ugovora - samo su neki od hiljade komentara na različitim socijalnim platformama.

Ovaj 22-godišnji Francuz takmiči se u disciplini skokovi u vodu, kako sa saigračem Aleksisom Žandarom, tako i u pojedinačnoj kategoriji, a mnogi ga smatraju jednim od najslađih i najzgodnijih frajera na ovogodišnjim Olimpijskim igrama, iako je konkurencija definitivno žestoka.

Podsetimo, ovo nije jedini skandal na Olimpijskim igrama. Na samom otvaranju igara jednom od plesača koji je izvodio performans ispalo je nešto iz gaća.Više o tome pročitajte OVDE.