Autor: Informer.rs

01.08.2024.

08:00

Foto: Pixabay

Magazin

Marija je provela noć kod supruga u zatvoru! Sve snimila, pa objavila - TikTok se usijao od komentara (VIDEO)

Iako bi mnoge žene zbog toga odustale, razvele se ili jednostavno "digle ruke" od ikakve priče sa njim, ona je odlučila da mu bude odana. 

Ne propušta nijednu posetu

Nijednu posetu ne propušta, a tamo gde on boravi postoje mnogobrojne mogućnosti poput one da žena može da prespava kod muža u zatvoru.

Takođe, ona može da mu unese omiljenu hranu, piće i proizvode za negu lica i čišćenje. U jednom od mnogobrojnih videa na TikTok-u žena je prikazala kako se priprema za zatvor. Za razliku od drugih videa u ovom je pokazala šta nosi kada i ona ostaje sa njim preko noći u zatvoru. 

Roze spavaćica za boravak u zatvoru

Pored veša, tu je i roze spavaćica kojoj se posebno obradovala. Takođe, nosi grickalice, piće i slatkiše, ali i mnogo mesa. Ono što je zanimljivo je da od hrane ništa nije pripremila već nosi sve živo. Takođe, nosi i slagalicu, ali i tri filma.

U posebnu torbu odvojila je peškire, kupke, suđer za čišćenje, ubruse... Kada je prešla na pakovanje svoje kozmetike izgledalo je kao da ostaje danima, a ne jednu noć jer je ponela apsolutno sve. 

Obukla je haljinu i četiri spakovane torbe je stavila u kola. Očigledno, nije imala mogućnost da snima šta se dešava u zatvoru, pa snimak staje na putu ka tamo. Ljudi su jedva dočekali da prokomentarišu sve što su videli.

- Da li provodiš noć ili se useljavaš?

- Zatrudnela sam kada sam imala poslednju bračnu posetu, četiri meseca pre nego što je izašao napolje.

- Dakle, zatvor je sada motel?

- Dozvolili su ti da uneseš sve te stvari unutra? - pitali su se ljudi.