31.07.2024.

17:00

Foto: facebook/printscreen/Policja Lubelska

Magazin

Šetala ulicom, a na glavu joj pao nemački ovčar! Pas skočio sa drugog sprata - devojka se srušila kao pokošena (VIDEO)

Policija iz poljskog grada Lublina izvestila je u petak da je jednoj 21-godišnjoj devojci pao na glavu nemački ovčar, pas koji se survao na nju sa drugog sprata zgrade.

Srećom, prilikom ovog neobičnog sudara niko nije ozbiljnije povređen. Pas se istog trenutka pridigao i odšetao, dok su lekari u bolnici utvrdili da nesrećna devojka nije zadobila ozbiljnije povrede.

- Pas se najverovatnije prestravio nevremena, pa je zato iskočio kroz prozor drugog sprata zgrade i pritom pao pravo na devojku. Uprkos činjenici da je u početku incident izgledao ozbiljno, 21-godišnjakinja nije zadobila povrede opasne po njen život ili zdravlje - saopštili su iz Pokrajinske policijske uprave u Lublinu, prenosi Net.hr.

Ipak, vlasnik psa mogao bi da snosi i te kako ozbiljne posledice ako bude optužen za, kako je službeno navedeno, "nepostupanje s dužnom pažnjom pri držanju životinje".

- Trenutno sprovodimo radnje u vezi s izlaganjem osobe neposrednoj opasnosti od gubitka života ili teškog oštećenja zdravlja, a za šta je propisana kazna zatvora do tri godine - rekli su u policiji.