02.08.2024.

13:43

Foto: profimedia

Magazin

Italijan je najzgodniji frajer na Olimpijadi! Plivač lep kao Apolon - njegovi isklesani trbušnjaci bacaju žene u nesvest (VIDEO/FOTO)

Tomas Ćekon je talentovani plivač, inače višestruki evropski i svetski prvak, a sada osvajač zlatne medalje na OI koji je zaludeo obožavateljke širom sveta, a na društvenim mrežama tvrde da zaslužuje zlato i za najboljeg šmekera na Olimpijskim igrama.

Euforija za Ćekonom otpočela je još pre nekoliko dana, odnosno nakon ceremonije dodele medalja 27. jula, kada je Italija osvojila bronzanu medalju u muškoj štafeti 4x100 metara slobodno, a čiji je deo bio i ovak 23-godišnjak.

Isklesani trbušnjaci oduševili žene

Tomas se zajedno sa svojim kolegama plivačima popeo na postolje, a u trenutku kada su svi zajedno podigli ruke kako bi timski proslavili medalju, njegov reprezentativni duks se podigao, otkrivši isklesane trbušnjake. Ovaj prizor bio je dovoljan da ljudi na mrežama "polude" i oduševe se. 

Mladi Italijan zaista može da se pohvali vrlo laskavom pojavom - visok je čak 197 centimetara, izrazito je zgodan, poput većine plivača, ali ima i vrlo interesantan lik, to jest lepo lice, te specifičnu harizmu i stav. Nije ni čudo što žene baca u trans!

Mreže se usijale od komentara

Na mrežama se nižu komentari lepšeg pola koje su potpuno oduševljene izgledom zgodnog Italijana.

Informer

 

- Ovaj čovek je nestvarno lep.

- Ovog čoveka sam Bog blagoslovio - samo su neki u nizu komentara oduševljene publike.

Ćekon u plivačkom svetu ima i nadimak "morski pas" zbog brzine koju razvija u vodi, ali i odlučnosti koja ga krasi tokom takmičenja. Inače, on je svetski rekorder u disciplini na 100 metara leđno, te na 4x100 metara slobodnim stilom. Jednom prilikom je priznao da su njegovi sportski idoli Rafael Nadal i Konor Mekgregor, a veliki je zaljubljenik u MMA, ali samo kao gledalac.