10.08.2024.

13:50

Foto: Foto: EPA Images

Magazin

Tramp žestoko napao princa Harija i Megan Markl! Čeka ih pravi pakao ako Donald pobedi

Sin Donalda Trampa je označio vojvodu i vojvotkinju od Saseksa, koji žive u Kaliforniji od 2020. godine, kao „pokvarene jabuke” i nagovestio da bi njegov otac, Donald Tramp mogao da ih deportuje ako budu ponovo izabrani u novembru.

- Možete da dobijete to dvoje nazad. Sa zadovoljstvom ćemo ih poslati nazad iz Amerike - rekao je Erik za GB News Sunday. 

Informer

 

Dok je Erik hvalio kraljevsku porodicu kao „svetu instituciju" , on je naizgled naglasio Meganinu glumačku karijeru, rekavši da u svakom voćnjaku može biti „loših glumaca” i „trulih jabuka”.

Porodica Tramp ne voli Megan i Harija

Erikov poznati otac, Donald je takođe ranije sugerisao da će Hari i glumica rođena u Americi možda morati da se presele, nakon što je princ priznao da se drogirao u Sjedinjenim Državama u svojim memoarima „Spare“.

Tokom martovskog intervjua za GB Nevs, Donald je rekao da Hari ne bi trebalo da ima „posebne privilegije“ i da moraju da se preduzmu „odgovarajuće mere“ ako je lagao u svom zahtevu za američku vizu.

Mesec dana ranije, bivši predsednik je rekao svojim pristalicama u CPAC-u da „neće zaštititi“ Harija.

Informer

 

- Izdao je kraljicu. To je neoprostivo - rekao je Donald. 

Godine 2022. bivša rijaliti TV zvezda rekla je Pirsu Morganu da „nije obožavatelj“ Megan Markl i veruje da će se njihov brak „loše završiti“.

- Hari je iskazao nepotovanje prema zemlji i mislim da je sramota - rekao je Tramp.

Poštuju kraljevsku porodicu

Uprkos tome što je ciljao na Harija i Megan, Erik je rekao da on i njegov otac nemaju ništa osim "ljubavi" za ostatak kraljevske porodice.

- Ono što mogu da vam kažem je da je moj otac toliko poštovao kraljicu, kao i ja - rekao je o kraljici Elizabeti II, koja je umrla 2022, tokom intervjua za britansku kablovsku mrežu.

Bivši predsednik se sastao sa kraljevskom porodicom više puta tokom svog boravka u Ovalnom kabinetu od 2017. do 2021. godine, a kraljica Elizabeta je bila domaćin državnog banketa za Donalda tokom njegove posete Velikoj Britaniji 2019.

Informer

 

Erik je takođe tvrdio da je njegova pokojna majka Ivana Tramp "imala sjajan odnos" sa Harijevom mamom, princezom Dajanom.

Iako je pohvalno govorio o Dajani i kraljevskoj porodici, Donald je ranije tvrdio da je „mogao“ da spava sa princezom, koja je umrla 1997. u saobraćajnoj nesreći.

Objavljeno je 2015. da je tadašnji biznismen proganjao Dajanu nakon njenog rastanka od sadašnjeg kralja Čarlsa 1992. godine.

Međutim, Dajana je navodno rekla prijateljici da se ježila od njega i da par nikada nije izlazio.

Dajanin brat, Čarls Spenser je potvrdio da pokojna princeza nikada nije gajila simpatije prema bivšem predsedniku Amerike.