17.04.2016.

17:38

Foto:

Planeta

U BLATU USTAŠTVA: Učenici osnovne škole s Tompsonom pevali o koljačima iz Jasenovca!

Mnogi učenici su zapevali pesmu čiji jedan stih glasi "čujte srpski dobrovoljci, bando četnici, stići će vas naša ruka i u Srbiji", nakon čega se čuo "gromoglasan aplauz", preneo je hrvatski portal Indeks.hr.

PUPOVAC, SRBIN MEĐU HRVATIMA: Desničari uzrokuju haos u Hrvatskoj!

Tompson, koji je poznat po veličanju i propagiranju ustaštva, je učenicima sedmog i osmog razreda osnovne škole, kao i i srednjoškolcima, govorio o veri i ljubavi prema porodici i bogu i o svojim iskustvima iz rata tokom devedesetih godina prošlog veka, preneo je hrvatski portal pozivajući se na infovodice.com.

KUPITE JOJ SLUŠNI APARAT! Kolinda: Nisam čula skandiranje "Za dom spremni" protiv Izraela!

Hrvatski pevač poručio je mladima da traže i preispituju istinu i smisao života i postojanja, kao i da žive svoju veru i kroz život izgrađuju vrednosti ljubavi prema Bogu, domovini i porodici.

Indeks.hr podseća da je Tompson pevao i pesmu "Jasenovac i Gradiška Stara" u kojima se veličaju "klaonice" i "mesare" ustaških krvnika Jure Francetića i Maksa Luburića.

USTAŠKA POSLA! Hrvatski navijači u Osijeku na utakmici sa Izraelom uzvikivali - ZA DOM SPREMNI!

On je rekao da je "Jasenovac" i slične pesme pevao za vreme rata, ali i nakon 2000. godine kada su, kako je naveo, "vlast prigrabili komunisti".

Tagovi: