14.05.2016.

13:28

Foto:

Planeta

(HIT VIDEO) DODIK ZAPEVAO NA MITINGU U BANJALUCI: Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine!

Dodik je govoreći na skupu "Srcem za srpsku" na Trgu Krajina u Banjaluci, izjavio:

- Ako nemamo državu nemamo slobodu, zato moramo da se borimo za RS, ne interesuju me oni koji kažu da RS nije država - ona je država - poručio je Milorad Dodik. 

Dodik se obratio okupljenima i zahvalio im se na prisustvu i podršci.

– Hvala vam što prenosite poruku mira – rekao je Dodik, dodajući da je Srpski narod uvek delio slobodu sa drugima, a nikada je nije čuvao samo za sebe.

On je rekao da je Republika Srpska njihova država i da treba braniti njenu slobodu.

– Poštujmo RS i ona će poštovati nas. Ako damo Republiku Srpsku, dajemo slobodu, a bez nje, nema ni države. zato danas RS i Banjaluka ispisuju najsvetlije stranice svoje istorije – rekao je Dodik, ističući da je na mitingu mnogo više okupljenih nego na kontramitingu.

– Izdaja je kada odeš u Sarajevo i klimaš glavom, kada ne poštuješ i ne voliš Srbiju, kada hoće da kažu da su nadređeni Republici Srbiji. Ne može Sarajevo biti nadređeno Republici Srbiji – rekao je predsednik RS i dodao da Bosiću smeta patrijah koji poziva na ljubav i mir, ali mu ne smeta Davutoglu koji veliča Izetbegovića, govoreći da su Turci uvek bili i biće na tom prostoru.

– Srpski narod ima dve države: Srbiju i Republiku Srpsku. Zašto neko misli da je nenormalno reći da volimo Srbiju? – zapitao se predsednik Srpske. On je rekao da će vreme pokazati stepen izdaje u Sarajevu.

– Nemojte da ste radoznali, okrenite se i krenite svojim kućama – rekao je Dodik, a zatim zapevao “Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine”.

 

Tagovi: