08.09.2016.

11:26

Foto:

Planeta

(VIDEO) NOVI NAPAD NA MEDIJE U CRNOJ GORI! Kamenovano sedište Pink M u Podgorici!

 

Kamenice na "ružičastu televiziju" bacio je muškarac srednjih godina, za kojim je policija odmah organizovala poteru, ali do ovog momenta napadač nije pronađen. Kako saznajemo, osim razbijenih stakala, drugih posledica nije bilo, a nema ni povređenih.

Repriza napada iz oktobra 2015. godine?
Sedište "ružičaste" televizije zasuto je kamenicama i u oktobru 2015. posle protesta Fronta

- Za sada ne možemo ništa da vam kažemo jer istražujemo sve detalje povezane sa ovim napadom. Budite uvereni da ćemo ovo rasvetliti jer je svima, a naročito nama u policiji, stalo da se već jednom prekinu napadi na medije. Proveravamo informacije i istovremeno činimo sve da napadač bude što pre otkriven - rekli su nam nezvanično iz podgoričke policije.

Ni menadžment i uredništvo Televizije Pink M za sada nemaju zvaničan komentar jer pripremaju saopštenje za javnost.

- U svakom slučaju, ovo je prevršilo svaku meru. Šta je sledeće? Pa ovo je drugi napad kamenicama na našu televiziju. To mora da prestane. Očekujemo od svih aktera na političkoj sceni da osude ovaj napad. I od onih kojima se sviđa naša uređivačka politika, ali i od onih kojima se ne dopadamo - kažu nezvanično u Televiziji Pink M.

Ta kuća je, podsetimo, zasuta kamenicama i u oktobru prošle godine. Do napada je došlo posle demonstracija Demokratskog fronta. Tom prilikom je povređena i urednica Informativnog programa TV Pink M Ivana Drobnjak, i to na radnom mestu. 

Tagovi: