16.09.2016.

07:14

Foto:

Planeta

HRVATSKI MONSTRUM! Iskasapio roditelje, zapalio im sveću i CEO DAN SEDEO UZ LEŠEVE!

 


Prema saopštenju policije u sredu prepodne sin Stjepan (19) je brutalno nožem izmasakrirao majku i oca posle kraće svađe. Prizor koji je policija zatekla u kući bio je jeziv. Pored mrtvih roditelja sedeo je sin koji je na stolici pored njihovih tela zapalio sveću.

Miričin brat pitao je sestrića zašto je to uradio, a on mu je tupog pogleda i potpuno indiferentno odgovorio: "Ja sam to morao!" Tada su policajci opkolili mladića i stavili mu lisice. 

Po ulasku u kuću policija je u moru dokaza, na podu sobe u kojoj je sedeo 19-godišnjak, našla okrvavljeni novčanik njegovog oca. Spekuliše se da je upravo novac motiv zbog kojeg je Stjepan Štimac ubio svoje roditelje. Oni su živeli skromno od poljoprivrede, a Stjepan je pre nekoliko meseci ostao bez posla. Meštani kažu da je radio u fabrici u Pisarovini, ali je zbog nesuglasica napustio posao.

Nisu sigurni, međutim, je da li je dao ili dobio otkaz. Stjepan je jedno od troje dece ubijenih. Osim njega i ćerke koja je mesto digla na noge u potrazi za ocem i majkom, supružnici imaju i najstarijeg sina koji, tvrde meštani, već neko vreme živi u Nemačkoj.

 - Sigurno je bio drogiran jer ovakvo nešto ne bi normalan čovek uradio neprijatelju, a kamoli roditeljima. S mamom i tatom je bio u korektnim odnosima. Nisu se svađali, a kada je pre nekoliko godina teško stradao u Cerju na motoru, dugo se oporavljao po bolnicama i roditelje je taj oporavak doveo do ruba egzistencije. Ali, za sinovljevo zdravlje, kako bi opet prohodao, nisu štedeli. Pronašli su mu najbolje lekare.

Public

- Znate, Mira mi se pre nekoliko dana požalila da joj je sin postao čudan te da poslednja dva dana po cele noći hoda po sobi napred-nazad. Nikome nije bilo jasno što mu je pa je rekla da mora da ga vodi kod doktora jer to naprosto nije normalno - kaže rođaka porodice Štimac.

Otkad je nezaposlen, Stjepan je pomagao roditeljima u šumi, ali to je radio samo kada ga zamole i kada mu se htelo.

Tagovi: