23.09.2016.

11:42

Foto:

Planeta

RAZBIJEN LANAC ELITNOG SEKS-TURIZMA! Prostitutke iz Zagreba otkrile klijente, među njima i SRPSKI BIZNISMENI I POLITIČARI!

Uhapšeni su trener borilačkih veština Slobodan Dubajić Dabi (62), D. L. (46) te J. L. (30) i Marina B. (40), od kojih potonja ima podeblji dosje prepun seksualnih kršenja zakona, piše zagrebački Jutarnji list.

Zaradu su, ističe policija, njih četvero delili. Na osnovu naloga Županijskog suda u Zagrebu pretraženi su njihovi domovi, kao i druge prostorije u njihovom vlasništvu, a zanimljive tajne skrivali su i stanovi koje su unajmili. 

Pod lupom istražitelja našli su se i njihovi automobili u kojima su pružale seksualne usluge. U pretragama je policija zaplenila više mobilnih telefona, telefonskih kartica različitih operatera koje su koristili za komunikaciju i oglašavanje svojih usluga.

Zanimljive materijalne dokaze skrivaju i njihovi laptopovi ibeležnice u kojima su, kako se saznaje, mnogi podaci o uslugama, klijentima, cenama... 

Privedena četvorka je nakon ispitivanja u policiji predata pritvorskom nadzorniku, a policija i dalje nastavlja istražuje ovaj slučaj s obzirom na to da su otkrivene mnoge tajne koje “skrivaju” oduzeti predmeti iz istrage.

Kako doznajemo, veliki novac “vrteo” se u novozagrebačkom Središtu. Usluge koje su prodavačice ljubavi nudile, posebno tri dame iz Srbije, bile su za imućniju klijentelu poput biznismena, domaćih i stranih, pa tako i kineskih državljana koji su po Hrvatskoj kupovali nekretnine. 

Upućeni u problematiku kažu: “Te prostitutke su kao bombe. Svaki deo tela nema premca. Jedna je lepša od druge. Za naslovnicu.” Dubajić je rođeni Bjelovarac sa zagrebačkom adresom. Policiji je dobro poznat po svojim aktivnostima s druge strane zakona pa se tako, primerice, prije tri mjeseca nije pojavio na svom suđenju na Opštinskom sudu u Zadru jer mu se upalila vilica. Tamo mu se sudi za delo iz 2007.

Tereti se da je u aprilu te godine tri devojke s područja Srbije i BiH nagovorio da dođu u Hrvatsku i tu ih, s Hrvaticom J. L. (40), podstakao da zarađuju pružanjem seksualnih usluga. 

POVEĆAO JE PENIS DA BI ME KAZNIO! Uspeo je u tome!

Nakon što su pristale dogovarao im je posao po marinama na Jadranu.

Na 16 metara dugačkoj motornoj jahti u Biogradu, koja je plovila pod italijanskom zastavom, najpre je uhapšen Lecije Matešić, koji je posredovao između Dubajića i Talijana koji su tražili dame za zabavu, a koji su za druženje izbrojili čak 4000 evra.

Jedna od uhićenih eskort devojaka, A. M. iz BiH, studirala je u Zagrebu, govori perfektno četiri strana jezika, a zaradom od prostitucije financirala je studije.

Otkriveni su zbog ilegalnog prelaska granice, a Dubajić je zbog toga proveo dva meseca u zadarskom pritvoru, iz kojeg je izašao 18. septembra 2007. 

Privođenje ga, čini se, nije uplašilo, s obzirom na to da se nije prestao baviti svodništvom. Dve godine kasnije zbog istog prestupa uhapšen je u Zagrebu u akciji Dinamiko, zajedno s tadašnjim recepcionarom zagrebačkog hotela Westin koji je preko Dubajića “naručivao” prostitutke i slao ih u sobe hotelskih gostiju željnih provoda. Akcija Dinamiko zahvatila je i sedam prostitutki od kojih su dvije bile Bosanke, jedna iz Srbije i četiri lokalne devojke.

STRAŠNO! NAJMLAĐA PROSTITUTKA U BEOGRADU NEMA NI 14 GODINA, a oralni seks košta od 800 do 1.000 dinara!

U pune dve godine prodavanjem tela na međunarodnom nivou policajci su izračunali da je Dubajić od elitnog seks-turizma zaradio najmanje 1,8 milona kuna, a recepcionar Westina je za svako naručivanje devojke od Dubajića, navodno, stavljao 50 evra u džep. 

Devojke su s Dubajićem zaradu delile popola. Korisnici njihovih usluga bili su važni ljudi, od preduzetnika, preko glumaca, do običnih muškaraca s lošim bračnim životom.

Plaćali su 100 evra, dok bi ih cela noć s bezimenim lepoticama stajala 600 evra. Dubajić ih je razvozio do mesta gde su ih je ostavljao da rade, a u Westinu ih je preuzimao Ivan koji ih je slao mušterijama u sobe. 

PROSTITUCIJA ME JE PALILA! Imala sam sve, ali sam želela da imam seks za koji su mi plaćali!

Akcija Dinamiko izazvala je pravu paniku u Srbiji, a kako su tada izveštavali tamošnji mediji, srpski su političari strahovali da su uhapšene devojke policiji “propevale” ko su im bili klijenti. No, mirno nisu spavali ni estradnjaci, sportaši, političari...

Tagovi: