17.01.2017.

23:56

Foto:

Planeta

A ŠTA SI TO RADILA KOLINDA: Hrvatska predsednica nema NIKAKVE DOKAZE o službenim sastancima u SAD?!

Kako navode, tražili su od kabineta predsednice Kitarović dokument koji će biti dokaz službenih susreta tokom posete SAD, a sve na osnovu pravima na pristup informacijama.

U odgovoru iz kabineta predsednice ističu da nemaju nikakvog pisanog dokaza o sastancima Kitarovićeve tokom službenog puta u SAD, kao i da tokom posete službeni protokol nije ni postojao. 

KOLINDA PONIZILA HRVATE! Tamošnja javnost zahteva odgovor: ŠTA JE PET DANA RADILA U AMERICI?!

Zagrebački portal tu ističe da su oni još 3. januara tražili od kabineta predsednice da im dostavi raspored službenog protokola po danima tokom posete SAD. 

- Predsednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović boravila je u radnoj poseti SAD od 1. do 7. januara 2017. godine. Predsednica Republike u radnu posetu Sjedinjenim Američkim Državama putovala je u pratnji šefice svog kabineta, bez izrađenog protokola u obliku dokumenta ili zapisa od strane Ureda predsednice Republike Hrvatske- glasi odgovor Kabineta. 

Ipak, kako navode, protokol možda ima američka strana. 

- O protokolu sastanaka koji su to svojom formom zahtevali, brigu je vodila američka strana- navode iz kabineta Kolinde Grabar Kitarović. 

(FOTO) KOLINDA U EPIZODI BELA KUĆA: Evo kako se Hrvati sprdaju sa njenom posetom SAD!

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović odbila je davati bilo kakve podatke o službenim susretima u SAD, tvrdeći da je to bila njena službena poseta stranoj zemlji. 

- Susrela sam se s jako puno ljudi. Neki od njih će vam to sami objaviti na Tviteru i Fejsbuku - rekla je Kitarovićeva dodajući kako neki od ljudi s kojima se susrela ne žele da se medijski eksponiraju. 

KOLINDA SE IZ AMERIKE VRATILA LJUTA: Pravdala se i žalila na MOBING, a morala je i da potkači Srbe i Srbiju!

Fotografije koje sugerišu sastanak objavili su senator s Floride i bivši kandidat republikanaca u trci za Belu kuću Marko Rubio i potpredsednik Atlantskog veća Demon M. Vilson. 

- Svrha mog puta je bila da porazgovaram sa svim svojim kontaktima i da pozicioniram Hrvatsku kao lidera- objasnila je Kolinda Grabar Kitarović po povratku u Hrvatsku.

Tagovi: