13.07.2017.

20:07

Foto:

Planeta

KOLINDICA SE KVARCOVALA, ZAUZELA CEO SOLARIJ U ZAGREBU: Niko osim nje nije mogao unutra!

Gospođa (podaci poznati redakciji Index.hr) pokušala je da dođe na plaćeni tretman u Mega San salonu u Tomićevoj ulici u Zagrebu.

Gospođa je inače imala unapred plaćenu članarinu i taj salon posećuje više od pet godina. Iz salona su joj, međutim, poručili da je trenutno ne mogu primiti jer je u salonu VIP klijentkinja te, da se vrati za sat vremena. 

KOLINDA BI DA ŠURUJE SA TRAMPOM I U ZAGREBU: Hrvatska predsednica pozvala američkog kolegu da poseti Hrvatsku!

Gospođa se prošetala i vratila za sat vremena. Međutim, opet su je odbili jer je VIP klijentkinja još uvek bila tamo. 

Dotična VIP klijentkinja je, naime, zahtevala potpunu diskreciju i prazan salon. 

(HIT VIDEO) KOLINDICA POPILA ZAUŠKU! Vojnik Ivo Bašić umalo patosirao predsednicu Hrvatske!

Index saznaje da je reč bila o predsednici Hrvatske Kolindi Grabar Kitarović. 

Gospođa koja nije mogla ući u salon zbog Kolindinog komfora, zahtevala je objašnjenje.  Ovo je bio odgovor iz salona, kojeg prenosimo bez pravopisnih intervencija:

"Postovana g. isoricavamo se ako nesto nije Vam odgovaralo isto tako provjerili termine suncanja i zasto doslo do tog zauzeca medutim kod nas se sunca jedan Vip klhet gospida Kitarovic predsjednica i zahthevala je full diskreciju i prazan salon zbog toga vam nismo bili u mogucnosti prmiti. Ako Vam ne odgovaramo kao mjesto ima drugih lokacija mi i dalje imamo svoju kljentelu i trudimo se maci.alno organizirati medutim zbog fi ancijskih piteskoca neke stvari nismo bili uskladili da bude mao prosle godine i pistujemo vasu frustraciju nadamo se da ubuduce budemo mogli pkpraviti potrebne nedistatke. Hvala jos jednom".

 

Tagovi: