03.08.2017.

17:56

Foto:

Planeta

DPS OPTUŽUJE: Opozicija zloupotrebila posetu Pensa za samopromociju!

Deo građanske opozicije u Crnoj Gori sastao se neplanirano sa Pensom u podgoričkom hotelu Hilton, a nakon toga su se pojedinačno oglašavali saopštenjima u kojima su iznosili detalje tog razgovora.

(FOTO) ALO, NISI NA TRENINGU! Ediju Rami zabranili da se slika sa Majkom Pensom - ZBOG BELIH PATIKA!

U saopštenju DPS, koje je potpisao poslanik i predsednik skupštinskog Odbora za međunarodne odnose i iseljenike Andrija Nikolić konstatuje se da se iz hiperprodukcije opozicionih saopštenja dalo zaključiti da su Krivokapić, Lekić, Abazović, Pavićević i Bečić u najmanju ruku svaki pojedinačno, imali bilateralne razgovore a ne grupni petnaestominutni sastanak u kojem su se američkom potpredsedniku obratili ko u trideset sekundi, a ko u minut vremena.

- Njihova vizija o sopstvenom značaju trajala je, na njihovu žalost, veoma kratko - taman toliko dok Bela kuća nije izdala saopštenje sa glavnom tezom da je američki potpredsednik na sastanku tražio od crnogorske opozicije da se vrati u Parlament i obavlja poslove za koje su ih građani delegirali - navodi se u saopštenju DPS dostavljenom Tanjugu.

A kada su, kako se navodi, uhvaćeni na delu da falsifikuju teme i koncept sastanka, pribegli su drugoj pođednako politički infantilnoj strategiji - pokušaju izmišljanja afera, uz neizbežno spominjanje njihove glavne političke opsesije - predsednika DPS Mila Ðukanovića. 

NATO ĐETIĆ SE SPETLJAO PRED AMERIKANCEM: Idemo kasnije u hotel KLINTON... pardon, Hilton!

- Današnji spin opozicionih medija, kako se američki potpredsednik nije sreo sa predsednikom DPS-a, dodatni je neuspešni pokušaj da se umanji jučerašnja blamaža opozicionara. Pretpostaljamo da i opozicionari i njihovi mediji, namerno prenebregavaju činjenicu da je Pensov domaćin u Crnoj Gori bio Duško Marković, predsednik crnogorske vlade i zamenik predsednika DPS-a, a da je uvaženi gost javno saopštio da visoko ceni crnogorski politički kurs, čiji je kreator godinama unazad upravo Ðukanović - navodi se u saopštenju.

Tagovi: