29.09.2017.

18:35

Foto:

Planeta

(VIDEO) ĆERKU SILOVAO 1.550 PUTA, TRI PUTA ZATRUDNELA, NA KRAJU RODILA DETE: Ovog demona postideo bi se i sotona lično!

Kako javlja Antena Zadar S.R. se u pritvoru nalazi od jula ove godine kada je njegova, danas 28-godišnja ćerka, podnela krivičnu prijavu protiv njega.

Deca i supruga tokom godina mučenja tražile su pomoć i policije i Centra za socijalni rad, ali bez velikog uspeha. Iz Centra su ženi rekli da ne žele da imaju posla s ludakom

Ovaj 51-godišnjak je najstariju ćerku zlostavljao 16 godina i silovao je 1.550 puta. Prvi put je ćerku silovao kad je imala 12 godina na zadnjem sedištu automobila.

Devojčica je 2005. i 2007. prekidala trudnoću, a 2008. dobila je dete sa zlostavljačem.

Kad je imala 15 godina pokušala je samoubistvo. S.R. je silovao i svoju suprugu i zlostavljao njihovo petoro dece, dok je najstarija prošla kroz najgore košmare.

Zadarski 'slučaj Fricl' godinama se odigravao u jednom velikom stambenom naselju.

Deca i supruga tokom godina mučenja tražile su pomoć i policije i Centra za socijalni rad, ali bez velikog uspeha. Iz Centra su ženi rekli da "ne žele da imaju posla s tim ludakom".

ZORAN MARJANOVIĆ ŠOKIRAO ZATVORENIKE I STRAŽARE: U zatvoru se zbližio sa UBICOM ŽENE I DETETA MARKOM NIKOLIĆEM!

Komšije su često policiji prijavljivali buku koja je izbijala iz njihovog stana, a policija je protiv oca u više navrata podnosila prijave zbog narušavanje javnog reda i mira i porodičnog nasilja, pisao je Zadarski list.

- Dokazano je da ste počinili sva krivična dela koja vam se stavljaju na teret. Vi ste S.R. bez imalo griže savesti zlostavljali svoju decu i suprugu na bestijalan način zbog čega će oni, pogotovo vaša najstarija ćerka, trpeti doživotne posledice. Oni su za vas bili objekti, vaše vlasništvo kojim ste manipulisali i sejali strah. Suprugu ste zamenili ćerkom, za koju ste, kao i za ostale, tvrdili da nisu vaša biološka deca. Vi ste sadista i pedofil s incestuoznim sklonostima. Čak i životinje štite svoje mlade, a vi ste svoju porodicu potpuno uništili - rekao je predsednik sudskog veća Boris Radman prilikom izricanja presude.

MAJKA MONSTRUM ISPEKLA ĆERKU (2) NA ROŠTILJU! Verovala je da samo DUŠA KREMIRANIH ljudi može da ode u raj!

Kako je u istoj pisalo, on je tokom godina najmanje 1.500 puta silovao svoju najstariju ćerku.

Psihijatrijsko veštačenje pokazalo je da je S. R. osoba s poremećajem ličnosti, a tokom počinjenja svih monstruoznih dela nije imao grižu savesti i nije prihvatio odgovornost za svoja dela.

(ŠOKANTNE FOTOGRAFIJE) BRAČNI PAR KANIBALA POJEO 30 LJUDI! Ljudožderi iz Krasnodara delove tela STAVLJALI U TURŠIJU!

Uz zatvorsku kaznu, određena mu je i sigurnosna mera psihosocijalnog tretmana, a zbog zaštite privatnosti porodice, fotografije ovog monstruma sakrivene su. Jedino mu se mogu videti obrisi lica, pogledajte ovde:

 

Tagovi: