05.11.2017.

19:50

Foto:

Planeta

TODORIĆ NA POTERNICI ali ima vremena da podnosi krivične prijave protiv vanredne uprave Agrokora!

U krivičnoj prijavi koju je uputio Županijskom državnom pravobranilaštvu u Zagrebu preko svojih punomoćnika, Todorić je naveo svoju adresu u Zagrebu, prenosi Hina.

Todorić je, kako piše na blogu, prijavu podneo protiv potpredsednice Vlade i ministarke privrede Martine Dalić, vanrednog poverenika Vlade Hrvatske u vanrednoj Upravi koncerna Agrokor Ante Ramljaka, suosnivača i kopredsedavajućeg Uprave firme "Najthed kapital menadžment" (Knighthead Capital Management), kao i protiv te firme.

Kako kaže, krivičnu prijavu je podneo protiv odgovornih zbog "kriminalnih aktivnosti koje sprovodi vanredna uprava Agrokora".

TODORIĆ I MIŠKOVIĆ HTELI DA VLADAJU SRBIJOM I HRVATSKOM: Plan "Herkul" propao jer se nisu dogovorili ko je glavni!

Hina podseća da je Ivica Todorić još uvek nedostupan hrvatskom pravosuđu, a da je ministar unutrašnjih poslova Davor Božinović danas na pitanja novinara da li hrvatska policija zna gde je Todorić, rekao da hrvatska policija aktivno sarađuje s policijama u Evropi i svetu.

Evropol je protekle nedelje objavio na svojim stranicama fotografije i podatke o Todoriću, za kojim hrvatsko pravosuđe traga zbog slučaja Agrokor. 

RASPISANA međunarodna poternica za Ivicom Todorićem

Uz fotografiju i opis osobe, Evropol je na svojim stranicama napisao da se Todorić traži zbog korupcije, prevare i falisfikovanja dokumenata, uključujući i dokumenta koja utiču na finansijske interese EU.

Tagovi: