30.05.2018.

07:09

Foto:

Planeta

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) SNIMAK BRUTALNE LIKVIDACIJE VLASNIKA PODGORIČKE DISKOTEKE! Čovek u crnom ispalio 9 metaka u Kruščića!

Snimak je zabeležila kamera obližnjeg lokala.

Ubica je prišao vlasniku diskoteke koji je sedeo sa novinarkom Vijesti. Kruščić ga je primetio, panično skočio sa svog mesta i tom prilikom oborio sto. Kruščić je pokušao da pobegne, međutim ubica je bio blizu i upucao ga je.

O rešenosti ubice da krvavi plan sprovede do kraja ukazuje i podatak da je Kruščić, ranjen, pokušao da pobegne, ali je nakon dva-tri metra pao na travu. Ubica mu tada prilazi i u njega ispaljuje još hitaca, a potom odlazi istim putem odakle je došao.

KRUŠČIĆ IZREŠETAN U NASELJU STARI AERODROM: Novo ubistvo u Podgorici sa potpisom nekog od klanova!

Novinarka je povredila glavu od stakla koje se polomilo u trenutku dok je pokušavala da se zakloni od egzekutora. Okupljeni stanari zgrade i gosti lokala, pokušali su da pruže pomoć Kruščiću koji je davao znake života i u trenutku kada je stigla ekipa Hitne pomoći.

Policija je ubrzo došla na lice mesta, ispitani su svi svedoci likvidacije, a u to vreme javljeno je da je na drugom kraju grada pronađen zapaljen automobil. Odmah se posumnjalo da je to vozilo kojim je ubica pobegao sa mesta zločina, što se ispostavilo kao tačno jer su u zapaljenom vozilu pronađeni delovi oružja.

(FOTO) KO JE BIO UBIJENI VLASNIK DISKOTEKE U PODGORIC?! Miodrag Migi Kruščić se nije osećao bezbedno, POVEZIVAN SA ŠKALJARSKIM KLANOM!

Ubica Miodraga Kruščića najverovatnije je iz Crne Gore jer dobro poznaje teren i okolinu Podgorice, nezvanično se saznaje iz policije, piše Blic. Isti izvor tvrdi da se pod lupom policije nalazi ogranak kavačkog klana iz Podgorice, jer kako kaže, bez sumnje je u pitanju nastavak obračuna tog i škaljarskog klana.

Pogledajte brutalnu likvidaciju:

Tagovi: