07.07.2018.

18:21

Foto:

Planeta

MIODRAG LINTA: Presuda kapetanu Draganu politička, nema veze s istinom!

U saopštenju dostavljenom medijima Linta kaže da je to još jedna politička odluka Vrhovnog suda Hrvatske koja nema nikave veze sa istinom i pravdom. 

Vrhovni sud Hrvatske, kao i čitavo hrvatsko pravosuđe, nije ni nezavisno ni profesionalno kada je reč o suđenjima za ratne zločine već postoji samo da opravda lažne i besmislene teze da su Srbi bili agresori i zločinci a Hrvati žrtve i oslobodioci. 

Miodrag Lintatanjug/beta

Miodrag Linta
"Iako je odbrana kapetana Dragana jasno dokazala da on nije kriv ni po jednoj tački optužnice i da nije počinio ratni zločin Županijski sud u Splitu ga je septembra prošle godine nepravosnažno osudio na 15 godina, a Vrhovni sud je sada samo smanjio kaznu za godinu i po dana", naveo je Linta. 

On pominje i da "dosovski režim u Srbiji nije učinio ništa da aktivnom politikom upozna vlast i javnost u Australiji da se radi o montiranom procesu i da učini sve da kapetan Dragan bude oslobođen".

 - Nažalost, dosovski režim je vodio politiku lažnog pomirenja preko leđa proteranih Srba i njihovih zaštitnika - zaključuje Linta.

VRHOVNI SUD HRVATSKE SMANJIO KAZNU KAPETANU DRAGANU! Evo koliko još morati da LEŽI U USTAŠKOM ZATVORU!

USTAŠE UBIJAJU KEPA U ĆELIJI: Zatočeni Vasiljković preživeo srčani udar, sve je gore ZBOG ZDRAVSTVENOG ZAPOSTAVLJANJA!

Tagovi: