26.07.2018.

15:35

Foto:

Planeta

(FOTO) APOKALIPSA U GRČKOJ! Posle stravičnih požara i zemljotresa, pogodila ih NEZAPAMĆENA OLUJA!

Posle oluje koja je pogodila to područje, vatrogasno-spasilačka služba grčke prestonice primila je 140 poziva za pomoć i ispumpavanje vode iz poplavljenih kuća i poslovnih objekata.

BROJ ŽRTAVA POŽARA U GRČKOJ SE POVEĆAO NA 82 MRTVIH: Spasioci pronašli ugljenisano telo starice u kupatilu!

Stravično nevreme u AtiniTanjug

Stravično nevreme u Atini

Spasilačke ekipe su se uputile ka parkingu na otvorenom u pregrađu Marusi kako bi proverile da li ima zaglavljenih u automobilima koji su se našli u iznenada stvorenom muljevitom jezeru, prenosi AP.

Stravično nevreme u AtiniTanjug

Stravično nevreme u Atini

Vlasti su pozvale vozače da izbegavaju tu oblast i zatvorile su sporedni put uz glavnu saobraćajnicu koja vodi iz Atine ka severu. 

(VIDEO) BIO RAJ NA ZEMLJI, SAD JE - PAKAO! Pogledajte kako je pre nekoliko dana izlgedalo i kako sad izgleda selo Mati KOJE JE NAJVIŠE STRADALO U STRAVIČNOM POŽARIMA U GRČKOJ!

Stravično nevreme u AtiniTanjug

Stravično nevreme u Atini

NEVREME NA TASOSU I HALKIDIKIJU

Inače, nevreme je danas pogodilo i grčko ostrvo Tasos kao i Halkidiki, a srpski turisti svedoče da ulicama teku potoci vode.

Grčko ostrvo Tasos kao i Halkidiki zahvatilo je nevreme, a srpski turisti svedoče da ulicama teku potoci vode. Naši turisti i iz drugih delova Grčke, najviše sa Halkidikija, takođe svedoče da kiša pada već danima.

Nevreme praćeno grmljavinom i lokalnim pljuskovima je počelo oko 8.00 sati i trajalo do 11.00 po lokalnom vremenu.

Nevreme u HalkidikijuInformer/društvene mreže

Nevreme u Halkidikiju

- Gazdarica kod koje smo mi smešteni kaže da se ovako nešto ne pamti, ulice su bile gotovo neprohodne za automobile. U toku nevremena, nismo nigde išli, ali u samom Potosu je sada mirno sa sitnom kišom - rekao je srpski turista.

(VIDEO) GRČKA NA NOGAMA! BLIZNAKINJE NESTALE dok su bežale od vatre, OTAC TVRDI DA IH JE VIDEO NA SNIMKU!

On napominje da je prethodnih dana u Potosu bilo lepo i toplo vreme, ali da ih je današnje nevreme sve iznenadilo. Inače, kako kaže, mesto je prepuno srpskih turista po celom ostrvu i okolnim plažama. Osim u Potosu, kiša pada skoro na celom ostrvu.

Nevreme u HalkidikijuInformer/društvene mreže

Nevreme u Halkidikiju

Pre dva dana srpski turisti su javaljali da je vreme loše i na Halkidikiju, oko Soluna su čak zabeležene i poplave, a jak vetar i puno kiše palo je i u Olimpijskoj regiji.

Turisti javljaju da je kišovito i u Polihronu, kao i Nea Kalikratiji u kojoj su na ulicama "potoci" vode. Kiša pljušti i u Nea Vrasni, letovalištu koje se nalazi na oko 80 kilometara od Soluna.

Tagovi: