08.08.2018.

10:58

Foto:

Planeta

BOLJE ĆUTI, JADO! Duško Marković PLJUNUO NA SOPSTVENI NAROD pokušavajući da opravda odlazak svog oficira na PROSLAVU "OLUJE" U KNIN!

Naime, Vlada Crne Gore sinoćnim saopštenjem pokušava da demantuje izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je zvanična Podgorica obećala da će Crna Gora voditi računa o interesima Srbije u kontekstu za nju značajnih datuma. Iz Vlade je kasno sinoć saopšteno da premijer Duško Marković nije tako nešto obećao tokom posete Beogradu 2017. godine, a zaboravlja da su Hrvati u zločinačkoj akciji Oluja proterali i Crnogorce.

(FOTO) IZEM TI ČOJSTVO! Crnogorski oficir na proslavi "Oluje" pod barjakom "za dom spremni''

Reakcija Vlade u Podgorici usledila je u kontekstu poteza zvanične Podgorice da na godišnjicu proslave Oluje pošalje vojnog atašea Ivana Mašulovića, zbog čega je u utorak reagovao i predsednik Srbije Vučić.

- Trudio sam se da sa Crnom Gorom imamo najbolje moguće odnose. Podsetiću na reči premijera Duška Markovića sa zajedničke konferencije za novinare u Beogradu: "Crna Gora će da vodi računa o interesima Srbije i pred važne i značajne datume i važna i značajna pitanja i Crna Gora će da se konsultuje sa Srbijom i da vodi računa o tome". Imali smo i slučaj slanja njihovih oficira u NATO misiju na Kosovu, imali smo i ovaj slučaj - rekao je Vučić.

LELE MAJCI TVOJOJ MOJ IVANE, BOLJE DA TE NI RAĐALA NIJE! Pismo crnogorskom oficiru prisutnom na proslavi "Oluje"!

Zvanična Srbija, kao i javnosti u Crnoj Gori sa pravom su osudili slanje crnogorskog vojnog atašea na proslavu Oluje.

Tagovi: