19.09.2018.

23:59

Foto:

Planeta

BAKIR MITINGOVAO U REPUBLICI SRPSKOJ: Neće cepati BiH, ona se brani i u Banjaluci!

- Nećete nikada cepati Bosnu i Hercegovinu i nikada Srebrenica, Kozarac, Brčko i druga mesta patnje civila neće biti ništa drugo do BiH - izjavio je Izetbegović, odlazeći član Pedsedništva BiH, u okviru predizborne kampanje svoje partije. 

On tvrdi da su sve više zabrinjavajuće destrukcije koje dolaze iz zvanične Banjaluke, kao i reči i poruke koje se tiču bosanskog jezika, a koje su se svojevremeno koristile samo u vreme kampanje, prenosi Fena.

- Te poruke postaju sve tvrđe i opasnije i bojim se da oni, koji se ne libe da puste napolje taj duh separatizma, neće moći da ga vrate nazad. Počeli su i da se ukidaju raniji stavovi Skupštine, koji su se odnosili na Srebrenicu, da se nagrađuju ratni zločinci, štampaju se knjige koje decu u RS pogrešno usmeravaju.

Sve je to zabrinjavajuće i traži odgovor odavde iz Banjaluke, da im se kaže - ljudi nemojte to raditi. Imamo mi dovoljno prostora u ovoj zemlji i na Balkanu - dodao je Izetbegović, prenosi Fena. 

Izetbegović, koji više nema pravo da se kandiduje za člana Predsedništva BiH, pozvao je da se prestane s takvim porukama i krene ka reformama i napretku u miru i stabilnosti. 

PRVI OBAVEŠTAJAC BIH UBIJAO SRBE IZ ZABAVE! Evo šta je zaštićeni svedok KW-568 ispričao o STRAŠNIM ZLOČINIMA KRVAVOG OSMANA!

PANIKA U SARAJEVU, PUTIN DOLAZI I U BANJALUKU - dočekaće ga pola miliona Srba?! ŠPIJUNSKI RAT TRESE BALKAN!

Tagovi: