13.12.2018.

08:21

Foto:

Planeta

(VIDEO) PIJANI POLICAJCI IZAZVALI TUČU NA KONCERTU MITRA MIRIĆA! Masovna MAKLJAŽA na nastupu srpskog folkera U HRVATSKOJ!

 

Prema informacijama kojima raspolaže portal Bjelovar.live, u tuči su učestvovali gotovo svi gosti kluba među kojima su se našli i policijski službenici u civilu što je i zvanično potvrđeno iz PU bjelovarsko-bilogorske.

Bjelovar.live objavio je i kratak video snimak te večeri. Snimak je navodno nastao ubrzo pošto su brojna policijska vozila blokirala deo ulice ispred noćnog kluba u koji su prvi uleteli pripadnici Interventne jedinice.

Bjelovar navodno već dugo nije imao prilike da vidi makljažu takvih razmera u kojoj je učestvovalo nekoliko desetina osoba, na sve strane sevale šake, letele flaš, čaše, pepeljare. Na kraju je sva sreća da niko nije teže povređen.

- U subotu 8.12.2018. godine oko 03,00 sati, u jednom ugostiteljskom objektu na Trgu hrvatskih branitelja u Bjelovaru došlo je do remećenja javnog reda i mira od strane više osoba, a u kojem su učestvovali i policijski službenici ove PU, koji su bili van službene dužnosti, u civilu. U navedenom događaju dve osobe su lakše povređene - stoji u odgovoru PU bjelovarsko-bilogorske portalu Bjelovar.live.

Takođe, iz policije su naveli da još uvek sprovode istragu zbog velikog broja osoba koje su se u vreme incidenta nalazile u noćnom klubu.

Vilijam Ded, menadžer noćnog kluba 'Tilt' kaže da je neprijatno iznenađen celim događajem i da je zbog agresivnih pojedinaca klubu srozan ugled i nanesena velika šteta.

On je naveo da je ne pamti ovakav incident u ovom klubu.

Informer

- Klub 'Tilt' posluje više od dve godine bez ikakvih problema. Posećuju ga ljudi od 18 do 50 godina i trudimo se da to bude sigurno mesto gde ljudi mogu bezbrižno da se zabave. Tako je i bilo do petka, 7. decembra kada se u klubu održavao koncert i kada su privatno, kao gosti pod uticajem alkohola, klub posetili pripadnici policije. Bilo je njih 10-ak, od kojih su trojica svojim provociranjem i agresivnim ponašanjem izazvali tuču u kojoj su učestvovali i drugi gosti, a slučajno je povređen i jedan policajac koji je sa mnom pokušao da smiri gomilu. Uspeli smo da isteramo sve učesnike napolje. Sve je to izgledalo strašno, a najružnija scena bila je kada je jedan od policajaca ispred kluba devojku od 20-ak godina uhvatio za glavu i bacio je na pločnik. Nadam se da je devojka dobro i da nema posledica zbog udarca glavom - kaže Ded.

On tvrdi da mu je jedan od policajaca u civilu, za koje navodi da su učestvovali u tuči, pred gostima i policajcima u uniformi koji su došli na intervenciju, ispred kluba pretio, nakon čega se s jednim od kolega udaljio.

Tagovi: