26.12.2018.

15:22 >> 15:31

Foto:

Planeta

(VIDEO) STRAŠNO! Pogledajte kako "mirni demonstranti" brutalno tuku policajca u Banjaluci!

Povodom ovog napada, oglasio se i MUP Republike Srpske.

- Pripadnici grupe "Pravda za Davida" napali su policijske službenike na Trgu Krajine. Pozivamo građane da se uzdrže od nasilja i da svoje stavove iznose mirno i dostojanstveno - stoji u saopštenju policije RS.

Grupa okupljenih savladala je policajca i oborila ga na pod, a potom ga je jedan od demonstranata držao, dok su ga ostali šutirali. Policajac nije pružao otpor brutalnom nasilju kojem je bio izložen.

Linč nad policajcem prekinuo je dolazak njegovog kolege, posle čega su se nasilnici razišli.

Pogledajte kako je izgledao napad na policajca.

Podsetimo, Davor Dragičević odbio je da primi poziv za saslušanje povodom ugrožavanja bezbednosti ministra unutrašnjih poslova Željka Lukača i drugih visokih funkcionera MUP-a RS.

PONOVO NA SLOBODI! DAVOR DRAGIČEVIĆ saslušan i pušten iz pritvora!

Iz Policijske uprave Banjaluka potvrdili da je Dragičević uhapšen jer mu policija juče nije mogla uručiti poziv na saslušanje.

– Hapšenje je usledilo zbog odbijanja poziva i krivičnog dela ugrožavanja bezbednosti – objasnili su.

OGLASIO SE I LUKAČ: Dragičević je sebi uzeo za pravo da deli pravdu - priveden je zbog neodazivanja na poziv za saslušanje!

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka privelii su Davora Dragičevića, a nedugo potom na Trgu Krajine uhapšena je i Davidova majka Suzana Radanović, kao i bivši poslanik Adam Šukalo. U međuvremenu je došlo i do incidenata, pa su pripadnici grupe "Pravda za Davida" napali pripadnike policije.

(VIDEO) VUČIĆ O HAPŠENJU DRAGIČEVIĆA: Ne mešamo se u unutrašnje stvari BiH i RS - ŽELIMO DA SE SVE ZAVRŠI MIRNO!

Davor Dragičević pušten je danas iz pritvora, nakon saslušanja u Okružnom javnom tužilaštvu.

Tagovi: